13 РИБОЛОВНИ комбинации F1 Origin - Baitcast Fishing Combo - Диференциалното / крайното 8,1: 1 - Бързото действие (сладководни)
  • New

13 РИБОЛОВНИ комбинации F1 Origin - Baitcast Fishing Combo - Диференциалното / крайното 8,1: 1 - Бързото действие (сладководни)

BGN 58.66

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Конструкция на рамката Хечбек, съдържащ система от 5 сачмени лагери Система за вентилация 18 кг. Спирачна система, с магнитно управление "MCS".Моментно спиране Срещу обратно на хода.Система за леене на накрайници на стрели.Алуминиева дръжка с меки на допир дръжки. Billet графитового прът с тегло 24 тона с разъемной дръжка EVA.Направляващи от полирана неръждаема стомана.Каркасное макара True Touch. Гаранция 1 година ПРИ закупуване от оторизиран търговец на дребно.Конструкция на рамката Хечбек, съдържащ система от 5 сачмени лагери. Система за вентилация 18 кг. Спирачна система, с магнитно управление "MCS".Моментно спиране Срещу обратно на хода.Система за леене на накрайници на стрели.Алуминиева дръжка с меки на допир дръжки. Billet графитового прът с тегло 24 тона с разъемной дръжка EVA.Направляващи от полирана неръждаема стомана.Каркасное макара True Touch. Гаранция 1 година ПРИ закупуване от оторизиран търговец на дребно.Перфектна комбинация от Origin F1 с 24-тон графитовой прибиране на Toray осигурява изпълнението на професионално ниво на практическо ниво.Макара Origin, произведена на базата на компактна, ергономична и твърда рама, Хечбек, изключително удобен за ръката и осигурява удар с максимална устойчивост на 18 кг.Лек и здрав корпус елиминира огъване при проворачивании риба, когато я изваждате от вдигане на капака.Лесно каркасное макара създаден така, че да осигури чувствителност и по този начин да бъде ергономичен.Магнитна система за управление на MCS изключително удобен за използване и ефективен за определяне на обхвата заброса и прошка грешки в променящите се условия.Origin F1 combo, предлага се в различни варианти, представлява предложение турнирного ниво, достъпни за всички рибари.