OLIGHT Отточна тръба на шарнирна връзка, На 400 Лумена, Акумулаторна батерия с Работно фенер КОЧАН с Магнитна Основа и Висящ на една Кука В комплект с Мини-Налобным Фене?
  • New

OLIGHT Отточна тръба на шарнирна връзка, На 400 Лумена, Акумулаторна батерия с Работно фенер КОЧАН с Магнитна Основа и Висящ

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Отточна тръба на шарнирна връзка】 Компактен работен лампа COB & LED : магнитен работен лампа COB капацитет на не повече от 400 лумена, 5 режима на осветление на зоната и високо-производителни led лампа, за да генерират две нива на осветление за фокусиран и по-далечния лъч 【Управляемият】 магнитно основа с трайни припадъци, свързани с : три силни магнита вътре влакчета сигурно са приложени към всеки железни повърхности. 【Swivel】 Акумулаторна батерия и максимално време на работа : Swivel може да се зарежда напълно за 3,7 часа през порт Type-C, осигурявайки максимално време за работа 90 часа. 【Perun 2 Mini】 като актуализация фарове Perun Mini я капацитетът на батерията е увеличил с 18%, което осигурява максимална мощност 1100 лумена и максимален срок на служба 10 дни. 【Perun 2 Mini】 Освен високоефективен бели светодиода, червен светодиод може да се използва за съхраняване нощно виждане или служат като идеални сигнал за възстановяване след предупреждение. 【Отточна тръба на шарнирна връзка】 Компактен работен лампа COB & LED : магнитен работен лампа COB капацитет на не повече от 400 лумена, 5 режима на осветление на зоната и високо-производителни led лампа, за да генерират две нива на осветление за фокусиран и по-далечния лъч. 【Управляемият】 магнитно основа с трайни припадъци, свързани с : три силни магнита вътре влакчета сигурно са приложени към всеки железни повърхности. 【Swivel】 Акумулаторна батерия и максимално време на работа : Swivel може да се зарежда напълно за 3,7 часа през порт Type-C, осигурявайки максимално време за работа 90 часа. 【Perun 2 Mini】 като актуализация фарове Perun Mini я капацитетът на батерията е увеличил с 18%, което осигурява максимална мощност 1100 лумена и максимален срок на служба 10 дни. 【Perun 2 Mini】 Освен високоефективен бели светодиода, червен светодиод може да се използва за съхраняване нощно виждане или служат като идеални сигнал за възстановяване след предупреждение.