TJLSS Раница-переноска за домашни любимци, Дишаща Раница за пътуване на открито, Голяма чанта Голям за Кучета, Преносими чанти за носене малки котки, стоки за домашни ?
  • New

TJLSS Раница-переноска за домашни любимци, Дишаща Раница за пътуване на открито, Голяма чанта Голям за Кучета, Преносими

BGN 41.76

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Тъй като раница се доставя в сгънат вид, след получаване на продукта на раницата, ще останат гънки.След като сте развернете пакет, гънки постепенно ще изчезнат след една седмица. С кожена прозрачна маска преглед на любимец става по-широк.Собственика удобно навреме, за да наблюдава състоянието на котката. Страничен джоб може да се използва за съхранение на закуски за домашни любимци, а също така се използва като прозореца. Регулируеми подплатени презрамки и дръжка за носене улесняват използването и переноску.It е по-удобна чанта за домашни любимци, за да излиза навън.Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж Материал : кожа + поликарбонат + мрежа Цвят : бежов Размер : S : 31x20x35 см. този размер е подходящ за котки с тегло до 5 кг GL : 35x24x38 см. този размер е подходящ за котки с тегло до 7,5 кг1.Тъй като раница се доставя в сгънат вид, след получаване на продукта на раницата, ще останат гънки.След като сте развернете пакет, гънки постепенно ще изчезнат след една седмица. С кожена прозрачна маска преглед на любимец става по-широк.Собственика удобно навреме, за да наблюдава състоянието на котката. Страничен джоб може да се използва за съхранение на закуски за домашни любимци, а също така се използва като прозореца. Регулируеми подплатени презрамки и дръжка за носене улесняват използването и кери.It е по-удобна чанта за домашни любимци, за да излиза навън.Пратката включва : 1 x Переноска за домашни животныхпримечания : 1. Допуска се отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Поради разлика в екрана на цвят може да се различават малко от това, което очаквате, моля, нека това.Поради различни настройки на екрана на компютъра действителният цвят може да се различават малко от изображението.