Панорамно основание за завъртане на камерата Neewer с плоча, 3/8-инчов Вита Топка глава за статив от алуминиева Сплав Panorama пузырьковым ниво за огледално-рефлексни фото?
  • New

Панорамно основание за завъртане на камерата Neewer с плоча, 3/8-инчов Вита Топка глава за статив от алуминиева

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Съвместимост : максимално натоварване до 22,05 паунда / 10 кг, отвор за винта 3/8 инча в долната част за вашите епендорф, завийте на 1/4 инча за вашите фотоапарати /камери, поддържа Go Pro, смарт телефони, фотоапарат, Лесно се монтират и да се прибира
ПУЗЫРЬКОВЫЙ НИВО : лесен начин за поддържане на равновесие на камерата (малка капачка в средата); Дръжка заключване надеждно се фиксира и помага за плавно да се движите, осигурява точна регулировка на движение.
Стандартна винт : Долна скоба с отвор за винта 3/8 инча, съвместима с плоча, може широко да се прилага към различни професионални штативам; най-Горния винт 1/4 инча работи с Nikon, Canon, Sony и други огледално-рефлексни фотоапарати-записващи видеокамери; Макс.Товароносимост до 22 паунда / 10 кг; Идва с винтовым адаптер, 1/4-3/8 инча.
СКАЛА на 360 ГРАДУСА : Скала за хоризонтално завъртане е 0-360 градуса. 1 интервали спирки 15 градуса, по един за кръга (360 градуса) за интервали спирки 24. Може да се използва за снимане със завъртане на 360 градуса и пълна панорама на 360 градуса.Абсолютно необходим е за фотографи, които пътуват на открито. Забележка : Камера, статив и штативная корона в комплекта не са включени.Описание : Панорамна плоча - добра свободно въртящи аксесоар за получаване на впечатляващи панорамни снимки.Може да се използва с почти всички търговски шаровыми и челните глави, а благодарение на своите плоски и устойчива конструкция може да инсталира или между статив и топка глава, или между топка глава и камера.Той е изработен от фино обработени от алуминиева сплав, здрав и издръжлив, има ефективна амортизация, шумоизолация и устойчивост на корозия.Выгравированная 360-градусная скала с деления е 2,5 градуса е незаменима при панорамировании камери и иска да бъде сигурен в възпроизводимост на резултатите.