SEWACC 29шт Хелоуин 3d 3d Прилеп Декоративни Стикери За Стени, Стикери За Прозорците Стикери С логото на Етикети С Паяк на Хелоуин Стикери За Стена Хелоуин Банер Стикер П?
  • New

SEWACC 29шт Хелоуин 3d 3d Прилеп Декоративни Стикери За Стени, Стикери За Прозорците Стикери С логото на Етикети С Паяк на Хелоуин

BGN 5.64

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Стикери за стена за Хелоуин : Отличен материал : Ярки етикети с бухалка, изработени от черно PVC, пластмаса и изпълнени в хладно и тъмно черен цвят, който е много подходящ за украса на парти3 D стикер на прозореца на Хелоуин : Реалистичен триизмерен ефект.Стикер с бухалка за Хелоуин : добър избор за декорация на вашия дом, особено по Хелоуин и всяка друга страна.Декорация на стените на къщата със собствените си ръце.3 D стикери на вратите на Хелоуин : Широко : 3 D стикери с бухалка могат да бъдат на много места, като например стени, врати, стъкло и други твърди и гладки повърхности.Висящ банер на Хелоуин : достатъчно количество за украса на вашия дом.Списък на пакетите в 28 x стикер с бухалка 1 x Банер с азбука Характеристики - Достатъчно количество, за да украсите вашите домашни вечерни украса. - Цвят : черен, оранжев стикер с бухалка за Хелоуин. - Лесно се поставя и отстранява стикер на стената прилеп 3d. - Добър избор за декорация на вашия дом, особено по Хелоуин и всяка друга страна.3 D стикери за стена за декорация на дома със собствените си ръце. - Размер : 300x12x8,5 см / 117,9x4,72x3,34 инча Стикер с отпечатък от ръка на Хелоуин. - Това е идеален подарък за всякакви специални поводи като Коледа, сватба, рожден ден, годишнина и т. - Материал : PVC с духове. -Подходящ е за хол, спалня, кабинет, офис, бар и детска стая, 3 D стикери на вратата на Хелоуин.Информация за стоки, Стикер с отпечатък от ръцете си под формата на кръв Хелоуин с елемент на Хелоуин, на хладно и модни.Тапети за Хелоуин Тази страхотна стикер ще добави и забавна атмосфера на вашето Хелоуин и ще създаде активни и забавни ефекти. банер happy halloween Насладете се на своите Хэллоуином и оставете добра памет за Хэллоуине с тази уникална декорация във формата на прилеп!.