Цифров Мултицет Тестер MESTEK Smart Voltmeter NCV Тестване Автоматичен Диапазон на Напрежението Тестер Измерва Променлив Постоянен Ток Волт Ом Ампер Температура за Електрич?
  • New

Цифров Мултицет Тестер MESTEK Smart Voltmeter NCV Тестване Автоматичен Диапазон на Напрежението Тестер Измерва Променлив

BGN 16.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅【ИНТЕЛИГЕНТНА мултицет】 По подразбиране мултицет работи в интелектуален режимВ интелектуален режим на измерване може автоматично да проверява за напрежение, съпротивление и непрекъснатост - той може да определи съдържанието на измервания и изберете диапазон с най-добрата разделителна способност, не е нужно да правите нищо допълнително. Интелигентен режим значително повишава ефективността на изпитване. ✅【БЕСКОНТАКТНОЕ ОТКРИВАНЕ на НАПРЕЖЕНИЕ】Тестер волтметър има функция за безконтактно определяне на напрежение, за да се определи наличието на напрежение.Той може да се определи напрежението, без да докосвате до някакво тел, за да се избегне токов удар.Пакет 2 * 1,5 батерии тип AAA, може да работи с до 200 часа.Портативен размер добре се побира в джоба, толкова удобно, като мобилен телефон. ✅【МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ】 Цифров мултицет с голям LCD екран с подсветка и фенерче в задната част осигурява удобство за използване в слабо осветени места.Съхранение на данни, проверка на NCV, автоматично изключване, индикация за ниско ниво на зареждане на батерията, автоматично определяне на обхвата за измерване на температурата на течности и климатици, участвува в комплект термопара K-тип, True RMS за измерване на променлив и постоянен ток / напрежение. ✅【Широко приложение】 Този мултицет е 10 000 броя TRMS и точно измерва максимално напрежение 600 vdc /600 ac, 600 ma ac / dc и 10 M Ома съпротивление, капацитет, диод, непрекъснатост, тел под напрежение, температура. С помощта на този интелигентен цифров волтметър, можете да решаване на индустриални, автомобилни и битови електрически проблеми. ✅【БЕЗОПАСНОСТТА НА ПЪРВО МЯСТО и СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ】 Категория IEC КОТКА.III 600, сертифициран от CE и Ro HS, има защита от претоварване във всички диапазони.Блок с двойна изолация.Силиконов защитен калъф го предпазва от щети при падане.MESTEK предоставя 36-месечно сервизно обслужване и доживотна техническа поддръжка.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Индикация за претоварване.Индикация за ниско ниво на зареждане на батерията.Напомняне за перегоревшем предохранителе.Автоматична идентификация измерения обект.Цялостна защита от изгаряне, интелигентна защита от изгаряне, отказ от изгарянето на тезгяха.