Комплект от ръчно изработени изделия Bhartiya от 4 теми | Урна за кремация на паметта с Нежната коробочкой | Урна за Праха на човек или домашно животно |Пепел Кучета | Сим?
  • New

Комплект от ръчно изработени изделия Bhartiya от 4 теми | Урна за кремация на паметта с Нежната коробочкой | Урна за Праха

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработена малка урна в памет на погребението, с която можете да споделите с членовете на семейството и приятелите си размер : 3 инча височина на 1,75 инча, побира около прибл. остава 4 кубични инча (4 супени лъжици) ( Тегло : от 0,27 кг. Тази урна е изработен ръчно и е предназначена за съхранение на тленните останки на близките си хора.Тази урна за кремация, изработен от алуминий, различна здравина и трайност. идеален за света на човека, а също така може да се използва за скъпи на сърцето на тленните останки на домашни любимци.ПРИМЕРЪТ на красивия ЖИВОТ - Празнувайте и чтите спомени за своите близки, като вдъхновяващ избор, като се използват наличните възможности и достоен процес от Beautiful Life Urns.КРАСИВА УРНА НА ПАМЕТТА : Почитайте своите близки за нашите кремационными УРНИ, внимателно изработени и ръчно гравирани в съответствие с най-строгите стандарти за качество.Изработена малка урна в памет на погребението, с която можете да споделите с членовете на семейството и приятелите си. размер : 3 инча височина на 1,75 инча, побира около прибл. остава 4 кубични инча (4 супени лъжици) ( Тегло : от 0,27 кг. Тази урна е изработен ръчно и е предназначена за съхранение на тленните останки на близките си хора.Тази урна за кремация, изработен от алуминий, различна здравина и трайност. идеален за света на човека, а също така може да се използва за скъпи на сърцето на тленните останки на домашни любимци.ПРИМЕРЪТ на красивия ЖИВОТ - Празнувайте и чтите спомени за своите близки, като вдъхновяващ избор, като се използват наличните възможности и достоен процес от Beautiful Life Urns.КРАСИВА УРНА НА ПАМЕТТА : Почитайте своите близки за нашите кремационными УРНИ, внимателно изработени и ръчно гравирани в съответствие с най-строгите стандарти за качество.Размери на МИНИ-УРНА : 3 "x 1,75 "W x 1,75"Размер на КУТИЯТА Д - 8 X 6 X 2,5 инча Комплект от 4 мини-урни с 1 скоростна Мини-урна с предавателна Тази урна е изработен ръчно и е предназначена за съхранение на тленните останки на близките си хора.