Авто Видеомикшер, 4 Входа И 1 Изход, Интелигентен Авто Видеомикшерный Конвертор, Преминете на Видеосигнал Камера за Автомобилната Видеосистемы
  • New

Авто Видеомикшер, 4 Входа И 1 Изход, Интелигентен Авто Видеомикшерный Конвертор, Преминете на Видеосигнал Камера

BGN 12.52

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ние създаваме марка в съответствие с внимание към потребителското търсене на автомобилни и мотоциклетни аксесоари и признание за уникален стил, който придават на детайлите за пребоядисване на автомобили и мотоциклетиНие непрекъснато подобряване на характеристиките и личността на автомобили и мотоциклети и правим всичко възможно, за да предоставят на потребителите най-доброто изживяване от пазаруването и задоволително обслужване. 【Прагматичен в използването на】 Нашия видеопереключатель прагматичен факта, че той е предназначен за добавяне на допълнителни видеовходов за камери, когато се свързвате към видеоинтерфейсу за различни модели автомобили. 【4 Видеовхода】Този превключвател на видеосигнали е проектирана с 4 видеовходами : вид ляво, вид на дясно, изглед отзад и отпред, и всеки видео вход, има един plug към камерата + 12 V. 【Защита на веригата】Самият видеопереключатель е разработен със защита на веригата, която може да помогне на камерата и верига на автомобила, и можете да го използвате с доверие. 【Лекота на работа】 да Управлявате този видеопереключателем лесно и удобно, той е оборудван с безжично дистанционно управление, което ви позволява да спестите време и енергия. 【Съдържанието на опаковката】 Ние ще ви предоставим 1 видеопереключатель, 1 дистанционно управление, 1 инструкция от вътрешната страна на опаковката, която професионално изработени с глоба изработка изработка и стабилни резултати. 【Прагматичен в използването на】 Нашия видеопереключатель прагматичен факта, че той е предназначен за добавяне на допълнителни видеовходов за камери, когато се свързвате към видеоинтерфейсу за различни модели автомобили. 【4 Видеовхода】Този превключвател на видеосигнали е проектирана с 4 видеовходами : вид ляво, вид на дясно, изглед отзад и отпред, и всеки видео вход, има един plug към камерата + 12 V. 【Защита на веригата】Самият видеопереключатель е разработен със защита на веригата, която може да помогне на камерата и верига на автомобила, и можете да го използвате с доверие. 【Лекота на работа】 да Управлявате този видеопереключателем лесно и удобно, той е оборудван с безжично дистанционно управление, което ви позволява да спестите време и енергия. 【Съдържанието на опаковката】 Ние ще ви предоставим 1 видеопереключатель, 1 дистанционно управление, 1 инструкция от вътрешната страна на опаковката, която професионално изработени с глоба изработка изработка и стабилни резултати.Параметри : Тип на продукта : Видеопереключательматериал : Abs Цвят : както е показано на изображении1.

Item Type:
Video Switcher
Material:
ABS
Color:
As picture shown
1. 4 Video Inputs:
Lleft-view, right-view, rear-view and front-view, each group of video inputs has a camera + 12V.
2. The output shares a video channel and outputs a power line that triggers the screen.:
3. It can detect the left and right turn of the car and switch to the corresponding video channel; when out of the reversing state, the video source is switched to display front view 7s (this function can be selected according to the situation), and then returns to the default video output off state. Color definition of the line:
12V power supply positive (red line), GND negative (black line), left turn signal (white line), right turn signal (green line) and reverse turn signal (blue line).
4. The product has designed a product power supply protection circuit and a camera power supply protection circuit to the camera and on-board circuits.:
5. The product adopts wireless remote control.:
6.Wide voltage power input 8-16V, 24V to 12V need to be equipped on large car:
7. Remote control battery model:
CR2025 (included)
8.Range of use of remote controller:
the remote control distance is 4-10m without interference and shielding from other equipment.
Package List:
1 x Video Switcher:
1 x Remote Control:
1 x Instruction :