IVIVVI Уютен 2 бр. Силиконов Стик под формата на котка, дръжка за палец, Капачка за PS3 PS4 Xbox One/360 GDeals за Подобряване на зрението (Розов цвят)
  • New

IVIVVI Уютен 2 бр. Силиконов Стик под формата на котка, дръжка за палец, Капачка за PS3 PS4 Xbox One/360 GDeals за Подобряване

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нескользящий дизайн : Всички тези писалки за палеца притежават отлични противоскользящим ефект, като предотвратява подхлъзване по-големи пръстиВъпреки че ръцете лесно се потите, това не се отразява на вашата работа. 100% чисто нов и високо качество.Сменете изношенную или счупена капака на контролера PS4 /PS3 /PS2.Защитете джойстика на вашия контролер PS4/PS3/PS2 от прах и мръсотия.Лесно се заменя за секунди.Нескользящий дизайн : Всички тези писалки за палеца притежават отлични противоскользящим ефект, като предотвратява подхлъзване по-големи пръсти.Въпреки че ръцете лесно се потите, това не се отразява на вашата работа. 100% чисто нов и високо качество.Сменете изношенную или счупена капака на контролера PS4 /PS3 /PS2.Защитете джойстика на вашия контролер PS4/PS3/PS2 от прах и мръсотия.Лесно се заменя за секунди.Лесен монтаж, без инструменти или кабели не се изисква.Просто завъртете капачката отвътре навън, а след това отново остави го да приключи аналогови джойстици, това ще ви отнеме само няколко секунди.Материал : силикон Диаметър : около 1,3 виж В комплекта са включени : 2 х капачка за джойстик (само принадлежности, с изключение на игрови конзоли).