Бамбук Поставка за обувки Artmalle, 3-Ярусная полк-органайзер за антре с кутия за съхранение, с Капацитет до 300 килограма за антре, спалня, дневна, 27,5 x11x17,5 (черен)
  • New

Бамбук Поставка за обувки Artmalle, 3-Ярусная полк-органайзер за антре с кутия за съхранение, с Капацитет до 300 килограма

BGN 31.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цвят : черен Размер : 3 нива. Материал : Естествен бамбук.Размери : 27,5 "L x 11"W x 18"З. Височина на всяко ниво : 6,7". Полезен товар : 300 кг.Тегло нето : 9,5 кг.МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Бамбуковую пейката може да се използва като поставка за обувки на входа, като рафт за принадлежности в банята, а също и като стойка за растения или друга органайзер в градината, хол, тераса, кухня и т., ЗДРАВА и УСТОЙЧИВА на пейката ЗА ОБУВКИ : Изработена от 100% естествен бамбук, възобновяеми и екологично чист материал.Децата и възрастните хора с ограничена подвижност могат да седят на една пейка, за да переобувания, без да се притеснявате за това, че тя полита или фишове, тегло, носещи е до 300 кг. ДОПЪЛНИТЕЛНО ОТДЕЛЕНИЕ : В горната част на организатор за обувки разполага с отделение за съхранение, което може да отвори за съхранение на ключове, четки за обувки, хартиени гащи, чорапи и т. Пръчка ще ви помогне да се разделят с всички необходими неща.БЕЗОПАСНА КОНСТРУКЦИЯ и ЛЕСЕН МОНТАЖ : отличаващ се с гладка повърхност и кръгла ъглите на тази пейка за антрето няма да навреди на вашите деца или дрехи.Благодарение на по-прост дизайн и предоставени монтаж инструменти на тази етажерка за баня е много лесен за инсталиране. За гарантиране на 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Този органайзер за обувки може да се използва като подарък за вашите родители или приятели на housewarming.Не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти, ако имате някакви проблеми, вашето удовлетворение е наш приоритет.МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Бамбуковую пейката може да се използва като поставка за обувки на входа, като рафт за принадлежности в банята, а също и като стойка за растения или друга органайзер в градината, хол, тераса, кухня и т., ЗДРАВА и УСТОЙЧИВА на пейката ЗА ОБУВКИ : Изработена от 100% естествен бамбук, възобновяеми и екологично чист материал.Децата и възрастните хора с ограничена подвижност могат да седят на една пейка, за да переобувания, без да се притеснявате за това, че тя полита или фишове, тегло, носещи е до 300 кг. ДОПЪЛНИТЕЛНО ОТДЕЛЕНИЕ : В горната част на организатор за обувки разполага с отделение за съхранение, което може да отвори за съхранение на ключове, четки за обувки, хартиени гащи, чорапи и т.