4 бр. Гъвкав Прът Шпиндел с резба за детски порта, Разменени Болт M8 (8 мм) за Защитни врата, Монтирани под налягане за деца и домашни любимци, Удължен Удължител за детс?
  • New

4 бр. Гъвкав Прът Шпиндел с резба за детски порта, Разменени Болт M8 (8 мм) за Защитни врата, Монтирани под налягане за деца

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Regalo 【универсален размер 8 мм】 Тези 4 части шпиндельных пръти M8 (диаметър 8 мм /0,31 инча) са предназначени за монтиране на врата, монтирани под налягане, с отвор 8 мм, в която са включени болтове.Моля, уверете се, че имате правилния размер отвори портите си. 【ИНТЕГРИРАНА структура, по-здрава и подсилена】Винт и като се повърхност имат вградена в метална конструкция, която не ще се счупи, и не встряхнется.Силиконова контактна повърхност увеличава триенето и стабилност, като дверную релса е по-надеждна. 【УДЪЛЖАВАНЕ и УВЕЛИЧАВАНЕ на ШИРИНАТА на】 Дължина на всеки род на шпиндела е 12 cm (4.7 инча), което по-дълъг от многото други възможности, които потенциално ви помага да разшири дупката, или да се постигне по-твърдо кацане. 【ИДЕАЛЕН ЗАМЕСТИТЕЛ】 Пръти на шпиндела детски порта е толкова ефективен, колкото фабричните болтове.Ако загубите или повредите оригинала, да го замени. 【ЕЛЕГАНТНИ ЦВЕТОВЕ】 Чисто бял и в класически черен идеално се съчетават с вратите релси и врати и дограма.Въртящи се на ядки и меки гумени накрайници изпълнени в цвят, обеспечивающем максимална елегантност.Този комплект от 4 шпиндельных пръти напорного на затвора от PAFOWO проектиран като комплект за смяна на изгубени или повредени шпиндельных пръти. (завинтва болтове, които управляват в стената, задръжте портата на място), обикновено използвани в стационарните защитни вратата за деца и домашни любимци, монтирани под налягане.Продуктът е предназначен като комплект за смяна на изгубени или повредени пръчки на шпиндела (болтове, които управляват в стената, като държите вратата на място) и често се използват за врати на безопасност за деца и домашни любимци, монтирани под налягане.