Треньор HYVET, скачане на въже, Специалист По Фитнес, Гребец, Зона за съпротива Брюшному пресата, Семеен фитнес зала, Спортни тренировки, Обзавеждане за Фитнес, Еласти?
  • New

Треньор HYVET, скачане на въже, Специалист По Фитнес, Гребец, Зона за съпротива Брюшному пресата, Семеен фитнес зала, Спортни

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

♚ Ви помага бързо да увеличи гърдите ✌ Той е по-подходящ за свободни ръце и няма да нанесе щети. ✌ Той е с висока якост и добра еластичност. ✌ Инструменти тренирайте ръцете, корема, раменете, краката и бедрата.Това може да облекчи болката след тренировка и подобряване на гъвкавостта на ставите. ♚Симулатори може лесно да се съхранява у дома или в офиса, те са удобни компактен за пътувания. ♚ Ви помага бързо да увеличи гърдите. ✌ Той е по-подходящ за свободни ръце и няма да нанесе щети. ✌ Той е с висока якост и добра еластичност. ✌ Инструменти тренирайте ръцете, корема, раменете, краката и бедрата.Това може да облекчи болката след тренировка и подобряване на гъвкавостта на ставите. ♚Симулатори може лесно да се съхранява у дома или в офиса, те са удобни компактен за пътувания.Категория на продукта : удължител за гърдите Материал : NBR + дунапрен Спецификация на опаковката : един детайл.

one piece :