Калъф от 2 опаковки, Съвместим с Apple Watch Серия 7 45 мм, Прозрачни Светещи Твърд калъф за PC, Ултра-Защитен калъф-броня, Защитен калъф-броня за КОМПЮТЪР, за мъже и жени (зел?
  • New

Калъф от 2 опаковки, Съвместим с Apple Watch Серия 7 45 мм, Прозрачни Светещи Твърд калъф за PC, Ултра-Защитен калъф-броня,

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Съвместима модел 】 : Този калъф за Apple Watch е предназначен за Apple Watch Серия 7 45 мм (Калъф за Apple Watch без защитно фолио за екрана). 【Точен силует】 С използването на висококачествени материали за вашия КОМПЮТЪР.Защитен калъф за екрана watch серия 7 диаметър 45 мм и е изработена с точни отвори за функционалните бутони и портове. 【Лесно се побира и се отстранява】 : Този нов дизайнерски калъф се зарежда директно, лесно се побира и се отстранява и не е нужно да стреля каишка за часовник.Това е много удобно за ежедневна употреба. 【светлинен ефект】 : Изработен е от висококачествени материали, траен прозрачен корпус.Уникален светлинен ефект, купете го, и вие ще станете най-уникалния човек в luminous. 【Висококачествени услуги】 : Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване и решение.Пакетът включва : Калъф за Apple Watch X 2 Мокри кърпички X 2.