Инструмент за дресура на кучета /Ръководство за дресура на кучета, Играчка за дресура на кучета за намаляване на тревожност, Захранващи Лакомство за кучета за обуч?
  • New

Инструмент за дресура на кучета /Ръководство за дресура на кучета, Играчка за дресура на кучета за намаляване на тревожност,

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? ИГРАЧКИ за дресура в клетката : Играчка-като средство за дресура в клетка за кучета може да се монтира на стандартната телена клетка повечето кучета и сгъваеми клеткиКучето може да намали стреса, насърчаване на близане. ? ОПАКОВКА ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО : може да се разпространи фъстъчено масло или друга лепкава храна на тренажор за кучета.Кучето го хареса.Можете да се обучават или да си взаимодействат с нея. ? НАУЧЕН ДИЗАЙН : усъвършенстване на играчка lick щайга има по-дълги и широки канали, в които се поберат достатъчно храна.Топка за хранене може да забави скоростта на хранене на вашето кученце и може напълно да замени купа за бавно хранене на вашето кученце, за да вземат домашен любимец и намаляване на тревожността. ? ЛЕСНА употреба : той е изработен от хранително-вкусовата гума без BPA и може да се използва като помощно средство за дресура на кучета, подвешенного до питомнику.Лесно почистване след употреба.Подходящ за по-големи / средни / малки рафтове за храна за кучета, но не за агресивни жевателей.За кучета с жевательными навици, моля, използвайте играчки за детски под наблюдение. ? УСЛУГА : ако имате някакви въпроси относно продукти и поръчки, моля свържете се с нас.Ние ще ви отговорим и ще решим проблема ви в рамките на 24 часа.Нека кучето не се страхува да остане сам в клетката.Оставят кучето в една клетка може да бъде много болезнено преживяване за вашето куче.Тя може да се превърне в много самотна, тя може да наскучить и дори се появи много лошо настроение.Но ако той има малка играчка, за да го разсее скуката, тогава, може би ситуацията ще се промени. 1、 се Използва само за облизывания и успокояване на кучето.Това не е дъвченето на играчка, никога не позволявайте на агресивни породата дъвче и да унищожи неговите. 2、 е Изработена от естествен каучук, който не съдържа токсини, безвреден, и е напълно безопасна за вашите домашни любимци. 3、 Спокойно си кученце и привейте му добро поведение на клетката. 4、 Лесен за почистване.За да се избегнат случаи на задушаване, моля, изтрийте всяка част, която може да се счупят. никога не позволявайте на кучетата поглъщат големи парчета!.