Kangdun 3 бр. Плувки с подсветка за нощен риболов, с аларма промяна на цветове - Зелени, червени, led подсветка на Риболовни плувки - 50 г Риболовни порест каучук плувки в 1 о?
  • New

Kangdun 3 бр. Плувки с подсветка за нощен риболов, с аларма промяна на цветове - Зелени, червени, led подсветка на Риболовни

BGN 12.66

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сигнализатор поклевки Светещи плувки за риболов - чувствителен вграден сензор вътре в рибарска плувка, светодиод светва в зелено след включване, а зеленият индикатор се заменя червено, когато хапе рибаРегулируема чувствителност - Индикатор на плувка променя цвета си, когато и двамата контакт контакт с вода, можете да лесно да настроите чувствителността от промяна на теглото на модула.Дневно и нощно ползване - Изваждайте или включете на батерията по време на дневна употреба, инсталиране на батерията на плувка за нощен риболов, светлинен гаф добре се вижда на големи разстояния. 3 в 1 опаковка - 3 плувка с подсветка и батерии, в 1 опаковка, количеството 1,76 унция / 50 г за многократно прилагане.Подходящ за риболов на пъстърва, сьомга, шаран, сом, pompano, crappie и т. Дълго време на автономна работа - led bobber може да се поддържа висока яркост повече от 72 часа и да изпълнят около седмица.Гаф добре защитено, така че не е нужно да се притеснявате за контакт с вода вътре.Сигнализатор поклевки Светещи плувки за риболов - чувствителен вграден сензор вътре в рибарска плувка, светодиод светва в зелено след включване, а зеленият индикатор се заменя червено, когато хапе риба.Регулируема чувствителност - Индикатор на плувка променя цвета си, когато и двамата контакт контакт с вода, можете да лесно да настроите чувствителността от промяна на теглото на модула.Дневно и нощно ползване - Изваждайте или включете на батерията по време на дневна употреба, инсталиране на батерията на плувка за нощен риболов, светлинен гаф добре се вижда на големи разстояния. 3 в 1 опаковка - 3 плувка с подсветка и батерии, в 1 опаковка, количеството 1,76 унция / 50 г за многократно прилагане.Подходящ за риболов на пъстърва, сьомга, шаран, сом, pompano, crappie и т. Дълго време на автономна работа - led bobber може да се поддържа висока яркост повече от 72 часа и да изпълнят около седмица.