Unbrokenshop.com Обръщане на 7-мм наколенник за вдигане на тежести, силача, крос-кроссинга, колоездене, кардиотренажеров - Стабилност на пателата - максимално комфортна под?
  • New

Unbrokenshop.com Обръщане на 7-мм наколенник за вдигане на тежести, силача, крос-кроссинга, колоездене, кардиотренажеров

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Неопрен ✅ Най-ДОБРИЯТ наколенник : 7-мм втулка за наколенника осигурява максимална подкрепа и стабилност на капачката на коляното за вашите колене, без значение, независимо дали сте спринтом, вдигане на тежести, каране на велосипед, кръгови тренировки или включите Crossfit WOD [ЧИФТ ръкави - а]. ?? Американска марка и е изработен от спортисти. ✅ КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ, Произведени от висококачествен неопрен, същата дишаща, здрава, быстросохнущей плат, че и екипировка, за максимален комфорт и производителност, независимо от ситуацията – на закрито, на открито или във вода. ✅ ЛЕСНО се побира и СИГУРНО : Нашите коленете са изработени от четири пласта еластичен материал, който лесно се побира, осигуряване на максимална подкрепа и защита, без търкаляне на повдигане.Облекчава болката от прекомерна употреба, увреждане на менискуса, напрежение ACL и подобрява кръвообращението, ускорява времето за възстановяване. ✅ ДИШАНЕ и СУХА : Намирате ли сте се под дъжда или бяха изпотяване по време на тренировка с максимално усилия във фитнес залата, нашия ръкав до коленете осигурява максимална пропускливост на въздух и изсъхва бързо. ✅ УДОВЛЕТВОРЕНИЕ е ГАРАНТИРАНО : Произведено в САЩ и са тествани върху качеството, ние сме горди, че стоим зад нашите продукти.Ако по някаква причина не сте удовлетворени просто върнете се да ги получите безпроблемно опит.РЪКАВИ БЕЗ РАЗКЪСВАНИЯ в СКУТА си, за да се подобри ефективността на ръкави, без разкъсвания в скута си седят много здраво и анатомично проектирана за допълнителна подкрепа.След като се възползвате от тази ръкав до коляното няколко пъти, той ще вземе формата на коляното си, и вие ще се чувствате по-комфортно. наколенник с диаметър 7 мм осигурява допълнителна подкрепа и стабилност, когато правите упражнения CF WOD, GRID и олимпийското вдигане на тежести.