RAHYMA Weiping - Малка Урна в памет на човешки Пръст, Мини-Керамична Урна за Кремация, Преносим Урна на паметта, Погребална Урна за Праха на човека и домашните любимци, Три ?
  • New

RAHYMA Weiping - Малка Урна в памет на човешки Пръст, Мини-Керамична Урна за Кремация, Преносим Урна на паметта, Погребална

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

* Размер : A : Од 6,5 см * В 8,5 см (2,6*3,3), B : Од 6,5 см * В. 6,5 см (2,6*2,6), C : Од 6,5 см * В. 6,5 см (2,6*2,6), това е една урна с малки размери, побира само една малка част от останките. * Нашите урни са изработени от уникален древен метод, наречен произвежда чрез изпичане на керамика.На външен вид е уникален, независимо от това, какъв дизайн, ръчна изработка и цена на нашите изделия - всичко това е вашият най-добър избор. * Цвят на материала и дизайна на изделията са вечни и на тях не ще се боя, драскотини, ръжда и корозия.В сравнение с традиционните метални изделия, има очевидни предимства.Керамика може да ви спести дори 1000 години.Той е много подходящ за украса и за погребение. * Урна, изработена от плътен керамика, е перфектен Не выцветающий външен вид, за да запазят своя блясък. * Нашата елегантна урна добре ще се впишат във всеки интериор, можете да го сложите в хола, спалнята, офиса, край камината или в офиса, нека компаньонка ще бъде с вас винаги. * Размер : A : Од 6,5 см * В. 8,5 см (2,6*3,3), B : Од 6,5 см * В. 6,5 см (2,6*2,6), C : Од 6,5 см * В. 6,5 см (2,6*2,6), това е една урна с малки размери, побира само една малка част от останките. * Нашите урни са изработени от уникален древен метод, наречен произвежда чрез изпичане на керамика.На външен вид е уникален, независимо от това, какъв дизайн, ръчна изработка и цена на нашите изделия - всичко това е вашият най-добър избор. * Цвят на материала и дизайна на изделията са вечни и на тях не ще се боя, драскотини, ръжда и корозия.В сравнение с традиционните метални изделия, има очевидни предимства.Керамика може да ви спести дори 1000 години.Той е много подходящ за украса и за погребение. * Урна, изработена от плътен керамика, е перфектен Не выцветающий външен вид, за да запазят своя блясък. * Нашата елегантна урна добре ще се впишат във всеки интериор, можете да го сложите в хола, спалнята, офиса, край камината или в офиса, нека компаньонка ще бъде с вас винаги.