Yuzhuo Метално Дървото на Живота Стенен Арт Декор 3 Панели за подарък на закрито, На Открито, Градина, Декорация за Дома, Спалня, Всекидневна (Черно 33 W x 16,9В/84 x 43 см)
  • New

Yuzhuo Метално Дървото на Живота Стенен Арт Декор 3 Панели за подарък на закрито, На Открито, Градина, Декорация за Дома,

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Защита от ръжда】 : Стенен декор "Дървото на живота" покриване на повърхността с бакпулвера и му придава изключително висока устойчивост и антикоррозийную функцияПри необходимост почистете с чиста и суха кърпа. 【Кух дизайн】 : Метално стенно изкуство "Дървото на живота" е изискан рисованный и точно изсечен кух дизайн, обращающий внимание на качеството и детайлите. 【Лесно подвешивается】 Отгоре има малки дупки, които могат лесно да се мотае на вътрешни и външни стени. 【Широки сценарий за използване на】 : Декорация във формата на родословното дърво подходящи за декорация на стена хол, спалня, коридори, кухня, тераси, вътрешни дворове, тераси и офиса.Това е и идеален избор за стенен изкуство в фермерска къща. 【Една чудесна идея за подарък】 : Този начало декор ще се превърне в страхотна идея за подарък.Знак е чудесно допълнение към всяко пространство.Идеален за подарък за нов дом, годишнина, рожден ден и дори празнични подаръци за приятелите и семейството си. 【Защита от ръжда】 : Стенен декор "Дървото на живота" покриване на повърхността с бакпулвера и му придава изключително висока устойчивост и антикоррозийную функция.При необходимост почистете с чиста и суха кърпа. 【Кух дизайн】 : Метално стенно изкуство "Дървото на живота" е изискан рисованный и точно изсечен кух дизайн, обращающий внимание на качеството и детайлите. 【Лесно подвешивается】 Отгоре има малки дупки, които могат лесно да се мотае на вътрешни и външни стени. 【Широки сценарий за използване на】 : Декорация във формата на родословното дърво подходящи за декорация на стена хол, спалня, коридори, кухня, тераси, вътрешни дворове, тераси и офиса.Това е и идеален избор за стенен изкуство в фермерска къща. 【Една чудесна идея за подарък】 : Този начало декор ще се превърне в страхотна идея за подарък.Знак е чудесно допълнение към всяко пространство.