Лента за ремонт на прозорец на екрана ZUIWAN, Комплект за ремонт на Облицовки на врата на екран, Лентата За ремонт на екрана, Прозорец филм, Трайно лепило, Мрежа 2 × 6-1 / 2 ?
  • New

Лента за ремонт на прозорец на екрана ZUIWAN, Комплект за ремонт на Облицовки на врата на екран, Лентата За ремонт на екрана,

BGN 3.02

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★☆ Screen mend is - това е достъпно, бързо и лесно решение в сравнение с подмяна само на дисплея ★☆ Малко парче лента може да се вдигне тегло 2 кг.Лепилото е много лепкава и бързо се придържа, може да остане дълго време.Това работи много добре на всеки тип на окото на екрана. ★☆ Накладку на екрана лесно да изрежете и му придават форма, подходяща за отвори / разкъсване / rip / различни размери. ★Лента на мрежата ☆Трис е направен от структурата на 3 слоя : подложка почивка, слипчивый слой, слой от фибростъкло, може да използван за екрана на прозорци, врати екрана, окото на палатка, врати екрана на рвмс, на екрана на домашния любимец и така нататък. ★☆ Домашни животни, които могат лесно да се надраска дупки в екрана, комплект за ремонт на екрана от насекоми може да определи тези дупки, за да се предотврати проникването на насекоми. ★☆ Screen mend is - това е достъпно, бързо и лесно решение в сравнение с подмяна само на дисплея. ★☆ Малко парче лента може да се вдигне тегло 2 кг.Лепилото е много лепкава и бързо се придържа, може да остане дълго време.Това работи много добре на всеки тип на окото на екрана. ★☆ Накладку на екрана лесно да изрежете и му придават форма, подходяща за отвори / разкъсване / rip / различни размери. ★Лента на мрежата ☆Трис е направен от структурата на 3 слоя : подложка почивка, слипчивый слой, слой от фибростъкло, може да използван за екрана на прозорци, врати екрана, окото на палатка, врати екрана на рвмс, на екрана на домашния любимец и така нататък. ★☆ Домашни животни, които могат лесно да се надраска дупки в екрана, комплект за ремонт на екрана от насекоми може да определи тези дупки, за да се предотврати проникването на насекоми.На разположение три цвята : бяло, черно и сиво.Моля, изберете според цвета на екрана на Стъпка : Стъпка 1 : Вземете мека кърпа, за да избършете място, изискващи ремонт, дръжте го на чисто и сухо Стъпка 2 : Изрежете парче от тиксото вече го от дупката в екрана на Стъпка 3 : Премахнете защитно уплътнение, затворете отвора и силно натиснете го към екрана.