Преносим Сешоар Keenso, 3 Нива на Регулиране на вятъра, Ниско Ниво на Шум, Батерия 2500 ма, Студен и Горещ Вятър, 100-240 В, Безжичен Сешоар за Бизнес Пътувания
  • New

Преносим Сешоар Keenso, 3 Нива на Регулиране на вятъра, Ниско Ниво на Шум, Батерия 2500 ма, Студен и Горещ Вятър,

BGN 52.80

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Вградена батерия] Сешоар оборудван с литиеви батерии с голям капацитет 6шт и 3 нива на регулиране на обема на въздуха със силен, умерен и мек вятър [ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЙН] Преносимо отдушник лесни за почистване и да се защитава, предпазва от натрупване на отломки или прах, а очеловеченное дъното гарантира липсата на течове. [АКУМУЛАТОРНА СЕШОАР] Безжичен сешоар, акумулаторна батерия, им е лесно да се насладите на открито на пътя или на къмпинг, и той намалява проблемите, свързани с запутавшимся кабел за захранване. [ГОРЕЩ СТУДЕН ВЯТЪР] Безжичен сешоар поддържа попеременное използването на студена и топла, осигурява ниско ниво на шум на топлия вятър, бързо да даде форма, добре защитава кожата на главата и косата. [2 ДЮЗИ за СУШЕНЕ] Оборудван с 2 дюзи за сушене на различни форми с тесен провлак, за да се гарантира концентрация на вятъра и да се улесни полагането на косата. [ГОРЕЩ СТУДЕН ВЯТЪР] Безжичен сешоар поддържа попеременное използването на студен и горещ, топъл вятър с ниски нива на шум, бързо да даде форма, добре защитава кожата на главата и косата. [Вградена батерия] Сешоар оборудван с литиеви батерии с голям капацитет 6шт и 3 нива на регулиране на обема на въздуха със силен, умерен и мек вятър. [ИНТЕЛИГЕНТЕН дизайн] Преносимо отдушник лесно да се почиства и защитава, предпазва от натрупване на отломки или прах, а гуманизированное дъното гарантира липсата на течове. [Акумулаторна СЕШОАР] Безжичен сешоар, акумулаторна батерия, им е лесно да се насладите на открито на пътя или на къмпинг, и това намалява проблемите с объркващо кабел за захранване. [2 ДЮЗИ за сушене] Оборудван с 2 дюзи за сушене на различни форми, тесен накрайник осигурява концентрация на вятъра и улеснява полагане на косата.Параметри : Тип на продукта : Безжичен сешоар за коса Материал изделия : ABS-пластмаса Тип батерия : 6 х литиева батерия Капацитет на батерията : 2500 mah (вградена батерия) Напрежение : 100-240 В Цвят : зелен Употреба : Бизнес пътуване, кемпер, къмпинг, на открито съдържание на Пакета : 1 х штекер1 х держатель2 х съвети за сушене волос1 х Хост1 х Ръководство за потребителя Забележка : След зареждане трябва да се изчака 10 минути за използване.

Item Type:
Cordless Hair Dryer
Product Material:
ABS
Battery Type:
6 x Lithium Batteries
Battery Capacity:
2500MAH (built in battery)
Voltage:
100-240V
Color:
Green
Use:
Business trip, RV, camping, outdoor
Package List:
1 x Plug:
1 x Holder:
2 x Dryer Heads:
1 x Host:
1 x User Manual:
Notice:
After charging, it is necessary to wait for 10 minutes to use. If the battery overheat protection occurs when it is used immediately after charging, it is necessary to wait for 2 minutes without affecting normal use.: