Sinliton Вътрешен/Домашен Монитор, охранителна Камера с възможност за завъртане на 360 °, следи бебето 1080P, Помещение за домашни любимци 2,4 G WiFi, Аларма с откриване на движ?
  • New

Sinliton Вътрешен/Домашен Монитор, охранителна Камера с възможност за завъртане на 360 °, следи бебето 1080P, Помещение за

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Камера за сигурност за стая / къща с резолюция 1080 P Прехвърляне на Wi-Fi На 2,4 G (не е приложимо за 5 G), подходящ за наблюдение на възрастни хора, деца и домашни любимци.Откриване на движение / звук в реално време, може да изпрати предупредително съобщение на вашия телефон, ако в зоната за откриване на движещи се обекти ще се появят.Цветна/черно-бяла HD-камера може да показва цветен екран през деня и черно-бял екран с тъмна светлина. За запис на видео се използва за наблюдение в реално време, TF карта (Micro SD) с максимален капацитет 128 Gb (не е включена в комплекта) или облачное склад.Лесна инсталация, той е съвместим с операционните системи IOS и Android, можете да бързо да се определи с помощта на сканиране на QR кода. √ Супер готино нощно виждане, сверхдальнее разстояние за откриване и сверхширокий обхват на наблюдение. √ Директни продажби с фабрика, без посредници, е много изгодно. √ Адаптивни график за задействане на аларма и адаптивни чувствителност. √ Чудесна форма и чист 2-лентов звук. √ Стабилна връзка Wi-Fi (само 2,4 Ghz). √ Цифрово шифрирана SD-карта, облачное съхранение и преглед в реално време. √ Съвместно използване на устройството и едновременен преглед на няколко камери. 1 : Камера SINLITON се сервира сигнал за тревога при приближаване на куриер или непознат. 2 : Приложението ще ви уведоми за това, че е открит непознат. 3 : Можете да изберете двупосочен разговор с непознат,. 4 : Или предупреждавам я, за да я веднага си тръгнах. 5 : Камерата автоматично ще следи за положението на непознат, докато той не скроется от ума.Общ достъп до устройства : може да предостави публичен достъп до техните камери за сигурност в приложението, така че вашето семейство може дистанционно да следи дом с помощта на различни устройства.at по всяко време.Следете няколко ъгъл : можете да добавите няколко синлитонов камери.