Топъл домашен дизайн Черни завеси с балдахин за легло с размери 55 x 216 инча. Нашите чаршафи за легла с балдахин размер Queen-size са Отлични като детска балдахина, спално ?
  • New

Топъл домашен дизайн Черни завеси с балдахин за легло с размери 55 x 216 инча. Нашите чаршафи за легла с балдахин размер Queen-size

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ НАПРАВЕТЕ ВАШАТА СПАЛНЯ се нуждае от СПЕЦИАЛНА - Навеси и завеси от Warm Home Дизайни създадени за подобряване на всеки декор на спалнятаНашите сатенени шалове Екстра черен цвят с Ширина 55 см и с дължина 216 инча (18 фута или 6 ярда) ще бъдат прекрасно допълнение към вашата спалня.Използвате ли ги като обикновен шал с балдахин, престилка за принцесата, престилка за момичета, шатра за децата или като декорация на спалнята.единственото Ограничение е Вашето Въображение!. ✅ КОМБИНАЦИЯ от РАЗМЕРИ И ЦЕНИ, което е ТРУДНО да се НАДМИНЕ - нашата вуалевая плат, предлага се в 5 уникални размери : 12 фута, от 18 метра, 24 метра, на 30 метра и е 45 метра, които са подходящи за балдахина единично легло, пълноценно балдахина на леглото, балдахина легла Queen-size или с легла с балдахин размер "king-size", и струва много по-евтино подобни балдахинов.Повечето от другите продавачи балдахинов за детски легла вземат повече от 50% повече за плат сравним дължина и ширина и предлагат само един бял цвят.Шифоновая плат с по-ниско качество може да струва още по-скъпо. ✅ ГЪВКАВОСТ за много ПРИЛОЖЕНИЯ - Нашите клиенти използват нашите аксесоари за спалня за жени като задните завеси, сватбена фон, фон за душата на детето, фон за снимки, декорация на партита, комарите мрежи за легла, на фона на рожден ден, на заден план, за разкриване на пода, на фона на душата на детето за момичета, фон за снимки, на фона на партита, сватбена украса за приемане на гости, на бял фон, фон за рожден ден, завеси от тавана, сватбени декорации за приемане на гости или на прозореца шалове за хола. ✅ Шиене НЕ се ИЗИСКВА - ЗА разлика от другите тъкани, които трябва да се шият, нашите тъкани шалове-фенери идват изцяло изработени и подшитыми, така че те могат да се използват директно от кутията.Нашите шалове с балдахин са изработени от устойчив полиестер продължително действие, който пропусне по-голямата част от слънчевата светлина, създавайки великолепна спалнята, който на снимката изглежда толкова красиво, като в реалния живот.