Електрически Тример за Коса 3 в 1 Акумулаторна батерия за Мъже и Жени, Безболезнен Тример за Вежди, USB-Тример За Коса, Тример За нос, Електрически Тример за Вежди
  • New

Електрически Тример за Коса 3 в 1 Акумулаторна батерия за Мъже и Жени, Безболезнен Тример за Вежди, USB-Тример За Коса,

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Електрическа функция за подстригване на коса в носа : Машинка за подстригване на косми в носа може леко се режат на излишните косми в носа и лесно премахване на неловкост, когато сте на открито или общуват с други хораЕлектрически чучур Лек и тънък външен вид : Напълно електрическа пишеща машина за подстригване на коса може лесно да държат за удобно косене и привлече вниманието към себе си.Електрическа машина за подстригване на коса - за зареждане през USB : Машина за подстригване на косата поддържа зареждане през USB, може да се вземат със себе си навсякъде, така че можете да го използвате у дома или на път.Универсален Електрически Тример За Коса : Електрическа машинка за подстригване на косми в носа оборудвана глава за почистването на веждите и триммерной глава, за да даде форма бакенбардам за професионално косене.Електрически Led Дигитален Дисплей Електрически Тримери : Машинка за подстригване на косми в носа е снабден с ясен дигитален дисплей, на който се вижда промяна на оставащия заряд, така че да не се притеснявате за остатъка на електроенергия.Характеристики : 1. ГЪВКАВОСТ : Електрически тример за косми в носа оборудван триммерной глава за вежди и триммерной глава, за да даде форма бакенбардам за професионално косене. Лек и тънък външен вид : напълно електрическа пишеща машина за подстригване на коса може лесно да държат за удобно косене и привличане към него внимание. Функция : Тример за косми в носа може леко се режат на излишните косми в носа и лесно премахване на неловкост, когато сте на открито или общуват с други хора. Led цифров дисплей : Машинка за подстригване на косми в носа е снабден с ясен дигитален дисплей, на който се вижда промяна на оставащия заряд, така че не е нужно да се безпокоите за останалото електроенергия. Зареждане чрез USB : Тример за косми в носа поддържа зареждане през USB, може да го вземеш със себе си където и да отидете, така че можете да го използвате у дома или на път.

Item Type:
Electric Nose Hair Trimmer Material
1. Remove the protective . :
2. Press the switch to start. :
3. Cut the tip of the knife deep into the nostril. During the cutting process, you can observe using a mirror to confirm whether the cut is complete. :
4. In the power-on state, press the switch again to close. :
Package List:
1 x Nose Hair Trimmer :
1 x Hair Trimmer Head Trim :
1 x Eyebrow Trimmer Head :
1 x Cleaning Brush :
1 x Instruction Manual :
1 x USB Charging Cable :
1 x Protective Cover :