SHYPT Ретро Гланцирана Керамика Пепелник, Ветрозащитный Титуляр За Цигарения Пепел, Кръгла Пепелник за Пушене на Закрито и на Открито за Домашния Офис, за Украса на Р?
  • New

SHYPT Ретро Гланцирана Керамика Пепелник, Ветрозащитный Титуляр За Цигарения Пепел, Кръгла Пепелник за Пушене на Закрито

BGN 39.27

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Размери : най-широк диаметър 170 мм / вътрешен диаметър 121 мм / височина 62 мм ★ Това предотвратява сдувание вятъра сажди, но също така може да доведе до предотвратяване на по-малки елементи в кошчето на работния плот. ★ Удебелени ръбове правят всичко това по-устойчив на атмосферни и тежки, и се използват в домашни офис хотели и барове. ★ Технология на ръчно рисувани боя, ниски нива на очарованието на керамика.Той е уволнен при висока температура и не съдържа вредни вещества. ★ Размери : най-широк диаметър 170 мм / вътрешен диаметър 121 мм / височина 62 мм. ★ Това предотвратява сдувание вятъра сажди, но също така може да доведе до предотвратяване на по-малки елементи в кошчето на работния плот. ★ Удебелени ръбове правят всичко това по-устойчив на атмосферни и тежки, и се използват в домашни офис хотели и барове. ★ Технология на ръчно рисувани боя, ниски нива на очарованието на керамика.Той е уволнен при висока температура и не съдържа вредни вещества.Керамичен пепелник ветрозащитная, дебела Применимая среда : хол, кабинет, спалня, хотел, кафене, ресторант и т. Екологично чист материал, прави живота ви по-лесно и по-удобно Материал е мек, добър, огнеупорни, не е деформиран, лесен за почистване.