Кутия за подправки с 4 Отделения, Поставка за Подправки, Контейнер за определяне на подправки, Подходящ за съхранение на подправки в Кухнята (Розов)
  • New

Кутия за подправки с 4 Отделения, Поставка за Подправки, Контейнер за определяне на подправки, Подходящ за съхранение на

BGN 10.76

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Организирайте кухня】 Интелигентен начин да организирате вашата кухня - този малък контейнер за подправки може до голяма степен да помогне на празничната вечеря 【Висококачествен полипропилен материал】 Нашата кутия за подправки изработен от висококачествен полипропилен материал, който ефективно предотвратява токсичност и е трайна. 【4 отделения】 Нашата кутия за подправки с 4 отделения за задоволяване на различни нужди. 【Идва с лъжица】 В нашата кутия за подправки за всеки малък буркан за подправки, прикрепена лъжица. 【Широко приложение】 Нашата кутия за подправки, подходящи за всички видове подправки : захар, сол, сладко, люспи от червен пипер, чесън на гранули, всякакви подправки, които харесвате. 【Организирайте кухня】 Интелигентен начин да организирате вашата кухня - този малък контейнер за подправки може до голяма степен да помогне на празничната вечеря. 【Висококачествен полипропилен материал】 Нашата кутия за подправки изработен от висококачествен полипропилен материал, който ефективно предотвратява токсичност и е трайна. 【4 отделения】 Нашата кутия за подправки с 4 отделения за задоволяване на различни нужди. 【Идва с лъжица】 В нашата кутия за подправки за всеки малък буркан за подправки, прикрепена лъжица. 【Широко приложение】 Нашата кутия за подправки, подходящи за всички видове подправки : захар, сол, сладко, люспи от червен пипер, чесън на гранули, всякакви подправки, които харесвате.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : рропциональный цвят : розов/ син/зелен Размери : приблизително 29 * 11,5 * 7 см / 11.76 Списък опаковка : 1 * Кутия за подправки.

Condition:
100% Brand New
Material:
PP
Optional color:
Pink / Blue / Green
Size:
Approx.29*11.5*7cm / 11.42*4.53*2.76in
Package List:
1* Seasoning Box: