Дълъг Маркуч за Почистването Въже, Маркуч за Домакински Парна меки материали, Резервни Части, Аксесоари, оборудване за Парни Парцал X5
  • New

Дълъг Маркуч за Почистването Въже, Маркуч за Домакински Парна меки материали, Резервни Части, Аксесоари, оборудване

BGN 13.44

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Аксесоар X5】 Практичен аксесоар, идеален за парна парцал X5 【Здрава подмяна на】 е Изработена от висококачествена пластмаса, лесно се разгражда и е трайна, лесна за инсталиране и лесен за изпълнение в замяна, директно замяна на счупени. 【Практичен】 Гъвкав, сигурен и безопасен за използване, този маркуч може да се използва в продължение на дълго време.Лесен за използване, помага ви точно и лесно почистване на трудно достъпните места. 【Размер】 Размер на маркуча за парцал е 30,5 х 2,8 инча. 【За обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля обърнете се към нашия партньор по обслужване на клиенти, и вашият проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа. 【Аксесоар X5】 Практичен аксесоар, идеален за парна парцал X5. 【Здрава подмяна на】 е Изработена от висококачествена пластмаса, лесно се разгражда и е трайна, лесна за инсталиране и лесен за изпълнение в замяна, директно замяна на счупени. 【Практичен】 Гъвкав, сигурен и безопасен за използване, този маркуч може да се използва в продължение на дълго време.Лесен за използване, помага ви точно и лесно почистване на трудно достъпните места. 【Размер】 Размер на маркуча за парцал е 30,5 х 2,8 инча. 【За обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля обърнете се към нашия партньор по обслужване на клиенти, и вашият проблем ще бъде решен в рамките на 24 часа.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип изделия : Аксесоари за парцал Материал : Пластмаса Цвят : черен Размер на продукта : прибл. 77,5x7 см/30,5x2,8 инча Тегло : около 241 г /8,5 унции Осъществяване Списък : 1 х маркуч за парцал Забележка : 1. Допуска се отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Mop Accessories
Material:
Plastic
Color:
Black
Product Size:
Approx. 77.5 x 7 cm / 30.5 x 2.8 in
Weight:
Approx. 241g / 8.5oz
Package List:
1 x Mop Hose:
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: