Семейно кърпи за баня MJWDP, Меко Впитывающее кърпа за домашно фитнес зала, Плажна кърпа за плуване 70x140 см (Цвят: B размер: 2 бр.)
  • New

Семейно кърпи за баня MJWDP, Меко Впитывающее кърпа за домашно фитнес зала, Плажна кърпа за плуване 70x140 см (Цвят: B

BGN 112.32

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Много лек върху кожата сиТя е мека и гладка на допир, поглъща вода и да диша, не добри.Лесно се носи с себе си. позволява да се чувствате уютно и комфортно.Много лек върху кожата си.Тя е мека и гладка на допир, поглъща вода и да диша, не добри.Лесно се носи с себе си. позволява да се чувствате уютно и комфортно.Описание : много внимателно се отнася до кожата ви мека и гладка на допир, поглъща вода и да диша, не добри.Много лек, удобен за носене Спецификация : Тип : Кърпа Материал : памук Тегло : 0,44 кг Впитываемость : 5-10 см Цвят : син.кафяви Помещение включва : 1 бр. (70x140 cm) или 2 бр. (34x76 виж 70x140 cm) Забележки : 1. Поради различни фактори, като яркостта на дисплея и осветление, действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, позволете едно малко отклонение от измерванията.

Type:
Towel
Material:
cotton
Weight:
0.44kg
Absorption:
5s-10s
Color:
blue. light yellow. brown
The package includes:
1pc (70x140cm):
or 2pc (34x76cm .70x140cm):
notes:
1. Due to various factors such as display brightness and light brightness, the actual color of the product may be slightly different from the picture.:
2. Please allow a slight deviation in measurement. :