ABOOFAN 4 бр. Коледен Лешникотрошачката Декорация на Дървени Крал Фигурки на Войници Щелкунчика Лешникотрошачката Куклен Коледни Рафтове Маса Камина Полк Украса за Д?
  • New

ABOOFAN 4 бр. Коледен Лешникотрошачката Декорация на Дървени Крал Фигурки на Войници Щелкунчика Лешникотрошачката Куклен

BGN 14.79

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЛЕШНИКОТРОШАЧКАТА КОЛЕДЕН ДЕКОР ДЪРВЕНА КРАЛ лешникотрошачката " - Можете да го сложи на рафт на плота, на работния плот, за да се даде повече на чар и красота на стаята за КоледаКУКЛЕН лешникотрошачката - дървена играчка-лешникотрошачката може да създаде весела атмосфера на Коледа, за да ви придружава на щастливо и незабравими празник.КОЛЕДЕН ТЕНИС на лешникотрошачката - Направен от добър и луксозен дървен материал, декорация във формата на щелкунчика да се направи лесно. Коледен лешникотрошачката-кукла-лешникотрошачката от дърво и ще отговарят на вашите деца, и ще се радвате на тях, тъй като той е сладък и интересен.БИЖУТА от ДЪРВЕНИ щелкунчиков - Можете да поставите щелкунчика в стабилно положение на масата, камината, рафт , за празнични демонстрации.КОЛЕДЕН ДЕКОР "ЛЕШНИКОТРОШАЧКАТА" ДЪРВЕНА лешникотрошачката "КРАЛ" - Можете да го сложи на рафт на плота, на работния плот, за да се даде повече на чар и красота на стаята за Коледа.КУКЛЕН лешникотрошачката - дървена лешникотрошачката може да създаде весела атмосфера на Коледа, за да ви придружава на щастливо и незабравими празник.КОЛЕДЕН ТЕНИС на лешникотрошачката - Направен от добър и луксозен дървен материал, декорация във формата на щелкунчика да се направи лесно. Коледен лешникотрошачката-кукла-лешникотрошачката от дърво и ще отговарят на вашите деца, и ще се радвате на тях, тъй като той е сладък и интересен.БИЖУТА от ДЪРВЕНИ ЩЕЛКУНЧИКОВ - Можете да поставите щелкунчика в стабилно положение на масата, камината, рафт , за празнични демонстрации.Характеристики Материал : дърво, блажна боя-Размер : 18,00 X4,50 X4,50 см/7,07 X1,77 X1,77 см В комплекта са включени 4 декорации за щелкунчиков.