Phantoscope Комплект от 2 Вельветовых Меки покрива възглавница, Кадифени Декоративни възглавници в ивица с Хлопковыми четки, Тънки Калъфки за възглавници, Калъфки за въ?
  • New

Phantoscope Комплект от 2 Вельветовых Меки покрива възглавница, Кадифени Декоративни възглавници в ивица с Хлопковыми четки,

BGN 3.90

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Ултра мека вельветовая плат】 Красива бархатистая мека възглавница от вельвета pinwale, висококачествени материали от микрофибър, осигурява сверхмягкое и приятна на допирДизайн в непрекъсната ивица от двете страни, наситен цвят, придава непринуденост и съвременност декора на вашия дом. 【Модерен дизайн】 Тази кадифе калъфка в ивицата однотонного цвят на текстурирани покрития, както и памучни четка за ъгли придават закачлив вид. Тя е идеална за украса на вашата легла, диван или фотьойл, като придава на вашия дом наситен цвят и луксозен уют. 【Скрит цип】 Меки вельветовые калъфи за възглавници са на невидим цип, им е много лесно да се постави и да се заменят, и при това, те запазват елегантен външен вид. 【Пакетът включва】Размери калъфки за възглавници съставляват 18x18 инча / 45x45 виж В комплекта са включени 2 калъфки за възглавници.ВТУЛКИ КОМПЛЕКТ не включва; За даване на най-добри форми се препоръчва да се използва подложка в възглавница за по-голям размер. 【Лесен за】- Вельветовые калъфки за възглавници са изработени от тъкани, устойчиви на избледняване и усадке, безопасни за съдомиялна машина, студена вода, щадящего цикъл, остават непроменени и като нови след всяко пране.Памучни четката на всеки ъгъл придават още по-голям интерес и визуална текстура.Всички шевове са zašnurovany, за да се предотврати износване и гарантира, че четката ще запази формата си с течение на времето.Съдържа само 2 калъфки за възглавници, втулки В комплекта не са включени.Phantoscope се ангажира да предоставя продукти, които са с изключителен дизайн, дълъг живот и отлично качество.Ние сме тук, за да се подобри качеството си на живот и да окаже положително въздействие върху околната среда на вашия престой.Украсете дизайн на всяка стая с помощта на тази раирана вельветовой калъфки от памук с пискюли.