n/a Контейнер за съхранение на съдове в скандинавски стил, Ретро, Нож, вилица, Лъжица, Пръчици за хранене, Отделна тръба, Сливная Решетка, Рафт за кухня (Цвят: червен, р?
  • New

n/a Контейнер за съхранение на съдове в скандинавски стил, Ретро, Нож, вилица, Лъжица, Пръчици за хранене, Отделна

BGN 191.36

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висока температурна устойчивост, лесно почистванеПрост японски стил придава на кухнята спретнат и чист вид, и вие ще се чувствате комфортно, когато влезе в кухнята.Многофункционално съоръжение за съхранение, по-удобен за използване.Идеален за съхраняване и поддържане на наличност кухненски принадлежности и на реда на масата.Широко приложение : Може да се съхранява нож, пръчици за хранене, ножици, лъжица и т. Добър помощник за кухня.Висока температурна устойчивост, лесно почистване.Прост японски стил придава на кухнята спретнат и чист вид, и вие ще се чувствате комфортно, когато влезе в кухнята.Многофункционално съоръжение за съхранение, по-удобен за използване.Идеален за съхраняване и поддържане на наличност кухненски принадлежности и на реда на масата.Широко приложение : Може да се съхранява нож, пръчици за хранене, ножици, лъжица и т. Добър помощник за кухня.Параметри : Материал : железоцвет : червен, бял Стил : стилен лекота Размер : 14*13*19 смупаковка включва : 1 х стойка за пръчки Забележка : Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 дюймапожалуйста, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Material:
iron
colour:
red ,white
Style:
Stylish simplicity
Size:
14*13*19cm
Package Includes:
1 x chopsticks holder
Note:
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :