EEZ на АВТОБУСА Products Тропически Лампа с розова въже Фламинго, Артистична декорация за Външно двор, 24 инча (по 1 парче)
  • New

EEZ на АВТОБУСА Products Тропически Лампа с розова въже Фламинго, Артистична декорация за Външно двор, 24 инча (по 1 парче)

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

24 "Розово Фламинго Led въжето лампа за външен декорСертифициран от UL и е одобрен за вътрешно и външно използване.Този предмет не може да бъде свързан с други осветени предмети заедно.Материал (и) : PVC / метал.Размери : 27x10x1,5; Тегло на продукта : 3 кг.Здрава част на американския пейзаж.Розово фламинго може да се проследи от 1946 г., когато за първи път започнаха да се появяват на тревни площи.Днешното въплъщение на много стръмен. цели 24 инча нежна "розовости" от дюралайта, която с радост ще заемат централно място навсякъде.Характеристики : Дюралайты : гъвкави. нечупливи и са устойчиви на натиск, предназначени за използване на открито.Калибър проводници за лесно сглобяване : 18. Стойка и заземителни колове в комплекта не са включени.UL е посочен за вътрешно и външно използване. 5-крак бяла полето кабел.Напрежение : 120В.Ток : 1 Усилвател Мощност : 12 W Размери : 31 "x 14"Вата.Материал(и) : PVC/метал Забележка : Не можете да свържете заедно с други предмети с подсветка.