8 Бр. Блестящи Фиби за Коса от Кристалния Камък, Декоративна Шнола във формата на Цвете, Щипки за коса под формата на Птицечовка с 3 Малки Скоби, Аксесоари за Плетени ?
  • New

8 Бр. Блестящи Фиби за Коса от Кристалния Камък, Декоративна Шнола във формата на Цвете, Щипки за коса под формата на Птицечовка

BGN 16.61

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материал : пластмаса + кристалиТова може да ви помогне да контролирате разрошен на косата, а също така придават стил на обичайно прическам.До заколке прикрепени кристали, за да изглежда още по-блестящи на слънцето.Ако трябва да се справят с бретон и рошава коса, просто закрепете ги една за друга малка заколкой по-горе.Употреба : подарък/парти /всеки ден/танци/офис / професия.Обект подарък : момиче/гадже/жена/майка/жена/момиче. 【Уникален дизайн】 Шнола за коса Flower искрящ кристал stone-вашият най-добър избор за бърза смяна на стила. Уникални двуслойни малки щипки за коса ще ви помогнат да се справи с рошава коса, а също така ще придадат стил на обичайната си прическа. 【Материал премиум-клас】 Необичайни фиби за коса са изработени от акрил, а цветята са украсени с пайети, шнола подкрепена с кристали, за да му придават блясък на слънцето.четири цветови комбинации.Забавен пълнител за отглеждане или подарък за нова година. 【Лесна употреба】 Красиви щипки за коса ви позволяват да променяте прическата си по всяко време.Можете да закача щипки за коса, където трябва, за да украсяват косата си, просто трябва да ги закрепете на 3 по-малки скоби, ако искате да се справят с бретон и рошави коси, можете да фиксирате косата на малки скоби по-горе, за да направи различни прически с плетением. 【Широко приложение】 идеален за ежедневна употреба, спорт, излизане на улицата, на плажа, отбора, на клуба, абитуриентски бал, парти. ще ви Помогне да създадете различни прически в формата на снопове в Различни цветове, които да бъдат прости и стилни, за да отговарят на вашите различна прическа и заедно за различни случаи, като например парти, срещи, сватба, йога, бягане, танци и т. 【Идеален подарък】 Забавен инструмент за стайлинг на коса може да помогне на жените и момичетата бързо смени прическата.Това е най-добрият подарък за приятели и съученици.Подходящи за Коледа, Нова година, Деня на благодарността, Ден на Св. 【Уникален дизайн】 Шнола за коса Flower искрящ кристал stone-вашият най-добър избор за бърза смяна на стила. Уникални двуслойни малки щипки за коса ще ви помогнат да се справи с рошава коса, а също така ще придадат стил на обичайната си прическа.