Senksll Стикер на прозореца на колата Post-Malone Забавен Стикер на Прозореца на Колата за Сувенири с Платинен юбилей (Malone)
  • New

Senksll Стикер на прозореца на колата Post-Malone Забавен Стикер на Прозореца на Колата за Сувенири с Платинен юбилей (Malone)

BGN 6.93

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Креативен подарък-стикер】 всички Ние сме им фенове, изразете вашата любов, наклейте фигура на героя забавно и по-задълбоченоВие винаги получавате много комплименти от тази нова етикети, които са представени с отличителни знаци. 【Абсолютен слънцезащитен крем】 - Вие все още се притеснявате, че ви затворят преглед?Мрежест дизайн на нашите стикери осигурява безпрепятствен обзор, предпазва от слънчеви отблясъци и отопление, а също така предпазва вашето бебе и пътници от дразнене на кожата и на ярка слънчева светлина. 【Лесна употреба】 Стикери забавни, аз ги прави лесни за използване, просто почистете повърхността, поръсва се с малко вода, махнете субстрат и залепете върху всяка повърхност, която искате, набор от стикери лесно е залепен. 【Издръжливи И устойчиви на атмосферни влияния】-Нашите винил изработени от винил с най-високо качество. идеален за използване на открито, на вашите етикети водоустойчив, устойчив на топлина или студ и продължават дълги години, без това да повлияе на измиване на автомобили и стартиране на стъкла. 【100% гаранция за удовлетвореност на】 - Наш приоритет е вашето удовлетворение от покупката.За всякакви въпроси относно вашите винилови етикети, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти Senksll.