Маса за хранене, прибори за хранене Toddmomy, 3 бр., Купа за ястия с защита От падане, Практически Всасываемая Кутията с Храни, кухненска Посуда, Разделени Тип Чинии, Сили?
  • New

Маса за хранене, прибори за хранене Toddmomy, 3 бр., Купа за ястия с защита От падане, Практически Всасываемая Кутията с Храни,

BGN 32.71

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДЕТСКИ ЧАШИ - Прекрасен практичен и щедър дизайн на външния вид на продуктаГнезда са предназначени за смесване на миризми.Преносим и лек, лесен за носене.Отделно чиния за вечеря, храната не се бърка всеки сега и това ще се отрази на вкуса.Скрита мощна издънка, на голяма площ на адсорбционного на работния плот, лесно се преобърне.прибори за хранене.Пратката включва 3 х детски заведения за хранене и чинии Характеристики -Размер : Около 22,40 X17,20 X5,00 см /8,80 X6,76 X1 Разделени детска посуда. - Продуктът е лек и компактен, лесен за употреба и преносим за носене детски чинии. -Цвят : Зелен детска чиния, за вечеря - материал, което е благоприятно за здравето на вашето дете. - С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практично за използване детска чиния за вечеря. - Изработени от силиконови материали и са безопасни при продължителна употреба на детски купички. - Прекрасен практичен и щедър на външния вид на продукта, прекрасен дизайн съдове. -Материал : силикон чинии за деца Информация за стоки, Детски купички Този предмет представлява детска обеденную чиния, произведени от висококачествен силиконов материал, така че тя ще ви дълго време.Благодарение на дизайна сосательного тип, той е добър помощник, за да може детето може да си приготвят сами храна. материалът може да се гарантира неговата издръжливост и практичност.Той е удобен за употреба в домашни условия.