Водоустойчив нашийник с въздушна маркирани IPX8 за Apple AirTags, Универсален Нашийник с въздушна маркирани 360 °, който предпазва кучето от загуба, Издръжлив силикон титул?
  • New

Водоустойчив нашийник с въздушна маркирани IPX8 за Apple AirTags, Универсален Нашийник с въздушна маркирани 360 °, който

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Водоустойчив IPX8】 Яка airtag за кучета, покрит със защитно фолио без точка дупки на 360 градуса, достигаща нивото на водоустойчивост IPX8, което позволява на вашия домашен любимец да играят във водата, без да наранява airtag 【Напълно затворен дизайн】 Притежателя Airtag за яката е разработен с изцяло затворена конструкция, която плътно се затваря, я лесно отвалить, тя е плътно прилепнала към врата и да не позволява на кучето да дъвче Airtag или теглото на кучето си, поради разклащане. 【Издръжлив силикон】 титуляр за кучешки етикет е изработен от екологично чист мек силиконов материал, който е безопасен и е много траен.Нашийник за кучета airtag също притежава отличен удар и амортизация, защитавайки Airtag 360 ° от драскотини, падания, удари. 【Универсален яка】 Начин на закрепване - болтовой, подходящ за скобите всички ширини.Можете да прикачите титуляр за яката airtag до ошейникам за кучета, притежателите на пръстените " за домашни любимци, училищни сумкам и навсякъде, че е с пагон. 【7 цвята яка за кучета с въздушна маркирани】 На вашият избор има 7 цвята яка с въздушна етикет, той е много подходящ за подарък на приятели, ако имате някакви въпроси за вашия держателе яка за кучета с въздушна етикет, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем гаранция от 2 години.