N/A Вечеря В Комплект, 23 Предмета, Маникюр, Набор, Комплект за Нокти, Художествени Инструменти, Грижа За Ноктите на краката си, Педикюр, растящи навътре Машинка за под?
  • New

N/A Вечеря В Комплект, 23 Предмета, Маникюр, Набор, Комплект за Нокти, Художествени Инструменти, Грижа За Ноктите на краката

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

23шт различни инструменти за нокти-модерни, отговарят на всички ваши нужди в грижата за ноктитеИзработен от солидна неръждаема стомана, остър и издръжлив, улеснява подрязване на нокти.Моля, матиран дизайн да не се плъзга и удобен за хващане.Мултифункционален и полезен, може да се използва за козметични грижи за лицето, ръцете и краката.Незаменим нещо като за професионален салон, така и за домашна употреба. 23шт различни инструменти за нокти-модерни, отговарят на всички ваши нужди в грижата за ноктите.Изработен от солидна неръждаема стомана, остър и издръжлив, улеснява подрязване на нокти.Моля, матиран дизайн да не се плъзга и удобен за хващане.Мултифункционален и полезен, може да се използва за козметични грижи за лицето, ръцете и краката.Незаменим нещо като за професионален салон, така и за домашна употреба. 23шт различни инструменти за нокти-модерни, отговарят на всички ваши нужди в грижата за ноктите.Изработен от солидна неръждаема стомана, остър и издръжлив, улеснява подрязване на нокти.Моля, матиран дизайн да не се плъзга и удобен за хващане.Мултифункционален и полезен, може да се използва за козметични грижи за лицето, ръцете и краката.Незаменим нещо като за професионален салон, така и за домашна употреба.Технически характеристики : Тип : Инструмент за маникюр Цвят : черен Брой : 23 бр. опаковка Размер : прибл.7 см (Д * Ш * В) Тегло на опаковката : Approx. 318g Списък на опаковката : 23 * Tools1 * Кутия от изкуствена кожа за лична луксозен подарък на съпруга си, на човек, на родителите, жените, възрастните пациенти, козметичен инструмент, Подходящ за дома, на работното място, за пътуване на открито.