MAGIMODAC Спортна Поясная чанта през Рамо, Малки Скута чанти за бягане с 3 джоба с цип, Лесна Поясная Чанта за телефон за Мъже и Жени (Черен)
  • New

MAGIMODAC Спортна Поясная чанта през Рамо, Малки Скута чанти за бягане с 3 джоба с цип, Лесна Поясная Чанта за телефон за

BGN 10.66

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВИСОКО КАЧЕСТВО - Поясная чантата е изработена от водоотталкивающего нейлонового материал, лека и здрава, устойчива към образуване на бръчки, приятна на допирДори ако на поясную чанта попадне вода, на нея все още може да се запази сухи и лесни за почистване.Гладка цип - В скута чантата смешни се използват твърди цип, който лесно се плъзгат и работят безпроблемно. цип с добър размер и модерен дизайн. един преден джоб с цип и един заден джоб за съхранение на вашия телефон или малки неща;.Два малки джоба вътре могат да се настанят на вашите карти, пари в брой, слушалки;.Размер на около 37 см x 12 см x 5 см/14,57 "х 4,72"x 1,94". Здрава ключалката и регулируема каишка. Быстросъемная обтегач дава възможност за лесно обличане /стреля.Колан може да се регулира по ваш размер, максимум до 47 инча.Съдържанието на опаковката. 1x Поясная чанта.