Кана За Разпенване на мляко 350 мл / 12 унции, Кана За Приготвяне на пара, Кана От Неръждаема Стомана, Кани За Приготвяне на Лате Арт-Бариста На Пара, Мляко Стомна, Матов?
  • New

Кана За Разпенване на мляко 350 мл / 12 унции, Кана За Приготвяне на пара, Кана От Неръждаема Стомана, Кани За Приготвяне

BGN 49.65

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Преносим и достъпен размер】 Чаша за разпенване на мляко се предлага в два размера - 12 унции или 20 грамаИзползвайте малка чаша за мляко за приготвяне на еспресо, а по-голямата - за приготвяне на 3-4 порции на всяка кафе напитка за вас и двойки приятели. 【Тесен дизайн на бутилката】 Са предотвратява вытекание течност от молочника и създава много кафе модели.Освен това, ергономична дръжка не се нагрява, което ще ви помогне да се съсредоточи в приготвяне на лате арт, чрез адаптиране на скоростта и обема на наливаемой течност. 【Високо качество и трайност на】 Кана за разпенване на мляко, изработени от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304, не е податлив на корозия, не оставя петна и небьющийся за ежедневна употреба.Лесни за почистване и могат да се мият в съдомиялна машина след употреба. 【Широко приложение】 Кана за приготвяне на мляко на пара може да се използва за разбиване на пяна или млечни продукти, сметана, няколко за лате, подаване на мляко или сметана и т., превърни бариста у дома и в офиса, обслуживайте на своите гости.Или нека да е приятен подарък за парти или фестивали. 【100% за Обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси, просто се свържете с нас при пускането на поръчката. ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви осигури приятно преживяване за закупуване и гаранционно обслужване. 【Преносим и достъпен размер】 Чаша за разпенване на мляко се предлага в два размера - 12 унции или 20 грама.Използвайте малка чаша за мляко за приготвяне на еспресо, а по-голямата - за приготвяне на 3-4 порции на всяка кафе напитка за вас и двойки приятели. 【Тесен дизайн на бутилката】 Са предотвратява вытекание течност от молочника и създава много кафе модели.Освен това, ергономична дръжка не се нагрява, което ще ви помогне да се съсредоточи в приготвяне на лате арт, чрез адаптиране на скоростта и обема на наливаемой течност.