Е sandvik Coromant QS-QD-RFH33C2020D Стоманена инструмент CoroCut Q с опашка QS за сегменти и подслушване на канали, максимална дълбочина на рязане 1,3 (комплект от 1)
  • New

Е sandvik Coromant QS-QD-RFH33C2020D Стоманена инструмент CoroCut Q с опашка QS за сегменти и подслушване на канали, максимална

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Coro Cut Q с квадратна опашка 20 мм за външна обработка на инструменти с опашкаВъншна обработка на инструменти с опашка.Кратък притежателя QS да смъкне и подслушване на канали Coro Cut QS holder.Външен десен инструмент OAL 103,6 мм Максимална дълбочина на рязане : 1,3. Coro Cut Q с квадратна опашка 20 мм за външна обработка на инструменти с опашка.Външна обработка на инструменти с опашка.Кратък притежателя QS да смъкне и подслушване на канали Coro Cut QS holder.Диаметър на външния инструмент на правото на 103,6 мм Максимална дълбочина на рязане : 1,3. Система за задържане на QS е быстросменный държачът за максимално ефективно времето за производство на станове с плъзгаща глава.Обикновените клинове могат лесно да бъдат заменени без да се правят никакви промени в машина и са на разположение във версии Coro Turn 107, Coro Cut XS, Coro Cut 1-2, Coro Cut 3 и T-Max U-Lock.Използвайте QS на HP с най-модерна технология за охлаждане за още по-голяма сигурност на процеса.Coro Cut QD най-надеждна система за изключване на инструменти и адаптери 1. Охлаждаща течност Plug and play за лесно свързване 2. Нов инструментален материал сплав за по-голяма сила 3. Специален ключ за надеждно и удобно захващане 4. Висока инжекция охлаждаща течност като опция за всички инструменти 5. Вложки : Подобрени покритие, предназначени да смъкне 6. Поставяне, предназначена за висока точност на охлаждащата течност 7. Кацане място за върха на рейки за всички ширини на вмъкване.Излишък и липса на охлаждаща течност за подобряване на контрол на треските и да се удължи живота на инструмента.Твърд битумен механизъм и подсилен материал на инструмента.Лесно свързване на охлаждащата течност с помощта на нашите комплекти за свързване на охлаждащата течност и адаптери. Система за затягане позволява без проблем да се замени за поставяне.