Д-р ЗИ Нещо на Ръка в Сряда Семейство Адамс Ръчно Подпори Забавен Cosplay Ръчни Подаръци Играчки Страшни Неща, Ръчно изработени Фигурки Търговско Украса За Дома, Латек?
  • New

Д-р ЗИ Нещо на Ръка в Сряда Семейство Адамс Ръчно Подпори Забавен Cosplay Ръчни Подаръци Играчки Страшни Неща, Ръчно изработени

BGN 8.80

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?НЕЩО HAND - PTKIHOCOETL Нещо hand семейство Адамс реалистичен дизайн, всеки белег и линия на съшиване на дланите са възстановениТой може да стои в хоризонтално място, като забавно ходячая ръчно изработени играчки. ?ПОДПОРИ СРЕДА АДАМС - Както и в популярната драма "Семейство Среда Адамс", "Нещо" в пиесата е много популярна сред феновете, тя е много предана ръка. ?ВИСОКО КАЧЕСТВО - Мърч Scary Addams family hands е изработен от висококачествен латекс, изпълнен полипропиленовым памук, може да се оформи по желание, на пипане прилича на ръката на истински мъж. ?НАЧАЛО ДЕКОР - подпори за ръце Wednesday Addams много подходящ като идеалната украса фигурки за хол, кабинет или офис, можете да го поставите навсякъде, или да използвате като подпори за трикове. ?ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК - Дизайнерско вдъхновение за създаване на нещо hand почерпнуто от филми на ужасите. 1 : 1, за да наистина да се възстанови подпори за cosplay в "Уэнсдей Адамс".Ще се превърне в идеален подарък за фен на семейство Адамс!. ?НЕЩО HAND - PTKIHOCOETL Нещо hand семейство Адамс реалистичен дизайн, всеки белег и линия на съшиване на дланите са възстановени.Той може да стои в хоризонтално място, като забавно ходячая ръчно изработени играчки. ?ПОДПОРИ СРЕДА АДАМС - Както и в популярната драма "Семейство Среда Адамс", "Нещо" в пиесата е много популярна сред феновете, тя е много предана ръка. ?ВИСОКО КАЧЕСТВО - Мърч Scary Addams family hands е изработен от висококачествен латекс, изпълнен полипропиленовым памук, може да се оформи по желание, на пипане прилича на ръката на истински мъж. ?НАЧАЛО ДЕКОР - подпори за ръце Wednesday Addams много подходящ като идеалната украса фигурки за хол, кабинет или офис, можете да го поставите навсякъде, или да използвате като подпори за трикове. ?ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК - Дизайнерско вдъхновение за създаване на нещо hand почерпнуто от филми на ужасите.