Моноподы YCDZ STORE, Четырехсекционный Телескопичен Монопод от алюминиево-магнезиева сплав, Автономен Монопод + Жидкостная корона с Референтната Основата за монтиран?
  • New

Моноподы YCDZ STORE, Четырехсекционный Телескопичен Монопод от алюминиево-магнезиева сплав, Автономен Монопод + Жидкостная

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висококачествени моноподыВсеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.Моля, изпратете ни снимка, ако установите, че дадена стока е повредена.Силно се препоръчва професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон, които можете да нанесете по време на смяна на резервни части.Четырехсекционный телескопична автономен монопод от алюминиево-магнезиева сплав + Жидкостная корона с референтната основата за монтиране на стена.Висококачествени моноподы.Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.Моля, изпратете ни снимка, ако установите, че дадена стока е повредена.Силно се препоръчва професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон, които можете да нанесете по време на смяна на резервни части.Четырехсекционный телескопична автономен монопод от алюминиево-магнезиева сплав + Жидкостная корона с референтната основата за монтиране на стена.Прекрасни моноподы.Автономен Монопод1. Тръбата е изработена от алюминиево-магнезиева сплав, по-здрава и стабилна. Четырехсекционная крак с откидными ключалки дава възможност за регулиране на височината на монопод от 65 см (25,6 инча) до 185 см. Въртящи се на 360 градуса основа или крачета монопод осигуряват свободното си канче и регулировка на наклона по време на видео или микропленки. Носен и нескользящая конструкция на ръкохватката може да попречи на разклащане, когато се снима за подобряване на стабилността. Подвижна и сгъваема конструкция и поставки за монопод с три крака за лесно пренасяне. С каишка на китката и дръжка за лесен задържане и изолация. Стандартна винт 1/4 инча или 3/8 инча в быстроразъемной плоча е подходящ за всички огледално-рефлексни фотоапарати и видеокамери като Canon, Nikon и Sony.5 см (тръба монопод), 25*7.