Чанта за носимого молокоотсоса BAFASO с охладител и калъф за лаптоп (съвместим с молокоотсосами Уилоу, Elvie и Momcozy S12 Pro), Чанта за хранене на работещите майки (очаква се п?
  • New

Чанта за носимого молокоотсоса BAFASO с охладител и калъф за лаптоп (съвместим с молокоотсосами Уилоу, Elvie и Momcozy S12 Pro),

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗАЩИТА – Чанта за молокоотсоса, изработен от ултра силна найлонДебела вътрешна уплътнение осигурява добра защита молокоотсоса и лаптоп.СЪХРАНЕНИЕ МОЛОКООТСОСА - 2 изолирани своята практика в предната част, за съхранение на носимого молокоотсоса (подходящ за Уилоу, Elvie и Momcozy S12 Pro).Вътрешен мрежест джоб за съхранение на аксесоари.ОСНОВНОТО ОТДЕЛЕНИЕ - В специалния странично джоба има място за индивидуално нашата чанти-хладилника.Основно отделение, достатъчно широк, за да се постави в него детайли на помпата и лични вещи.Голям мек калъф за лаптоп във вътрешността ще отговарят за лаптоп с диагонал 15,6 инча.ДРУГИ ПОДРОБНОСТИ - Идва с индивидуална чанта-хладилник (11 "x 5,5"x 3,75"), която е подходяща за контейнери за съхранение на кърма (Elvie и Willow) или други торбички за съхранение на кърма.Страничен джоб за салфетки и заден джоб също са удобни.Лесен за НОСЕНЕ - 16 "L x 7,5"W x 13" H. Здрави дръжки и регулируема презрамка предоставя два начина за пренасяне.Чанта-молокоотсос, изработен от ултра силна найлон.Дебела вътрешна уплътнение осигурява добра защита молокоотсоса и лаптоп. 2 изолирани своята практика в предната част, за съхранение на носимого молокоотсоса (подходящ за Уилоу, Elvie и Momcozy S12 Pro).Вътрешен мрежест джоб за съхранение на аксесоари. 1 страничната торбичка за лесен достъп до салфеткам. 1 външен преден джоб за малки предмети. 1 заден джоб с цип за съхранение на файлове.В специалния странично джоба има място за индивидуално нашата чанти-хладилника (11 "x 5,5"x 3,75").Специална чанта-хладилник подходящ за съхранение на контейнери за кърма breats (Elvie и Willow) или други торбички за съхранение на кърма. 2 химикалки (страничен и горен) за по-лесно инсталиране и пренасяне.Основно отделение, достатъчно просторно, за да сложи в него детайли на помпата и лични вещи.