Гумички за триене за сухо Изтриване, 8 Опаковки Магнитна дъска, Гума За Почистване на Черната дъска, Чистачки за клас, Офиса и дома (8grey)
  • New

Гумички за триене за сухо Изтриване, 8 Опаковки Магнитна дъска, Гума За Почистване на Черната дъска, Чистачки за клас, Офиса

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакетът включва 8 x правоъгълни ластиков за бяла дъскаЗдрав материал : изработен е от висококачествена пяна и филц, лек и издръжлив, моющийся материал гарантира, че той ще продължи дълго време. използвайте, измийте го с вода и сапун, а след това го оставете да изсъхне на въздуха. Допълнителни размери -4,2 х 2.2 инча / 10,7 х 5,6 см, дебелина 0,79 инча / 2 см, подходящ както за деца, така и за възрастни.Лесна употреба - съдържа меки магнити, лесно поставили в метални класна дъска и повърхности, помага за спестяване на място, удобно за използване в класните стаи, офиса, у дома.Съвместим с бели/ черни дъски, листове за сухо изтриване, меламиновыми, порцеланови и стъклени повърхности. За ефективно почистване на бели дъски трябва малко по-силно натискане на гумички за триене. ★ БЕЗ РИСК ★ 60 дни [100% Възвръщаемост!] Гаранция за връщане на парите или на безплатен обмен.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.ти няма какво да губят!Превъртете страницата до върха и натиснете бутона "Добави в количката".РЕЗЕРВИРАЙТЕ ОНЛАЙН СЕГА!.