YISDZSW Настолна Пътека на 4 юли, Покривката на Деня на Независимостта, Американският Флаг, Кухненски Интериор, Декорация за Ден на памет, Празнична Маса Пътека, декора?
  • New

YISDZSW Настолна Пътека на 4 юли, Покривката на Деня на Независимостта, Американският Флаг, Кухненски Интериор, Декорация

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Настолна песен с американския флаг】 : Тази самостоятелна настолна пътека с размер 13 х 70 см подходящ за украса на маси от заведения за хранене на 4-6 човекаНастолна песен с американския флаг, украсени с наситени червени ивици и изискан звездите.Демонстрирайки своя патриотичен дух, това също е добра украса. 【Здрав и висококачествен 】 : Тази настолна пътека от 4 юли е изработена от полиестерен плат, който може да защити вашата маса от висока температура.Материалът е мек и удобен, а тъканта е дебела и здрава. 【Съживете къща】:Тази настолна пътека е внимателно проектирана от дизайнерите.Това определено ще даде своя дом или масата на малко стил и стафиди, а също така да украсят интериора на вашия дом и кухня!Това ще бъде един от важните възли на интериорния дизайн!. 【Инструкции за пране и грижа за кърпа】 : на Борда на пистата могат да се перат в машина, така че е много лесно да се поддържа свежа, а също и леко прогладить, без свиване, без петна цвят.Можете да безопасно почистване на борда на песента, без да се притеснявате за неговото увреждане. 【Салфетка с Деня на независимостта на САЩ】 : Настолна пътека с флага на сащ са много подходящи за партита на 4 юли, на честването на Деня на паметта или на Деня на ветераните.Ако просто искате да декорирате масата по всяко време, тази настолна песен също ще бъде добър избор.Добавете бои Ден на независимостта и напълнете къщата си на празничната атмосфера.Ние сме разработили различни настолни бегунки, с дръжки на знамена, градински знаци и аксесоари.Нашият екип се стреми да произвежда стилни и красиви десктоп пътеки и ще продължи да се повиши качеството на нашите продукти.При избора на бегач на маса, моля потвърдете нашата марка – YISDZSW. Използвайте студена вода.Не използвайте боя.Пране на тъмни и светли цветове отделно.Сушете при ниски температури.