Аксесоари за парти в чест на рождения ден на Sonic, 20pcs Подаръци за парти в чест на Sonic, Чанти за парти в стила на Таралеж, Опаковки за шоколадови бонбони, чанти за Sonic, Су?
  • New

Аксесоари за парти в чест на рождения ден на Sonic, 20pcs Подаръци за парти в чест на Sonic, Чанти за парти в стила на Таралеж,

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅【Аксесоари за парти в чест на рождения ден на sonic】 Предпоставка включва 20 броя чанти за парти в чест на рождения ден на sonic с 5 различни рисунки на тема sonic, както и 50 броя стикери и sonic идеален за чанти за бонбони Sonic party, чанти за лакомствата, чанти за предложения, подаръци чанти или чанти за бродерия. ✅【Перфектен дизайн и размер】 Размер на подарък пакети Sonic е 8,3 "* 5,9" * 3,2".Всички мультяшные подарък пакети трайни и могат да се настанят много бонбони, които и да сложиш вътре.С хубав дизайн мультяшного характер това ще направи вашето парти по случай рождения ден на Sonic по-весели и пъстри, отлична декорация за рожден ден и Sonic. ✅【Подходящи за много случаи】може да се използва като подарък пакети за парти по случай рожден ден, пакети за предложения, чанти за лакомствата, опаковки за шоколадови, обикновени чанти за съхранение и аксесоари за парти по случай рожден ден, детски душове и подаръци за рожден ден в звукова, свързани с темата. ✅【Материали за подаръци за рожден ден】 Опаковки за шоколадови бонбони Sonic изработени от висококачествени крафт-хартия с тегло 150 гориво.Те са издръжливи и достатъчно здрав, за да побере играчки, бисквити, бонбони и други подаръци.Висококачествени чанти за партита ще придадат на вашата звукова парти по-забавно и ще я направят един незабравим. ✅【100% удовлетвореност И обслужване на клиенти】 нашата цел винаги е 100% -dani на удовлетвореността на клиентите.Ако не сте доволни от нашите продукти, трябва да се свържете с нас и ние ще решим проблема с до 100% съдържание на удовлетворение. 20 броя крафт хартиени торбички за sonic партита с дръжка различни цветове и 50 броя аудио етикети Размер : 8,3x5,9x3,2 инча еко хартия пакет по 4 броя за всеки цвят, 5 различни модели и цветове С дизайн на дръжката, удобен за монтаж и носене.