VICASKY Рамка 2 елемента за маслената Живопис Опъната Платно Картини Върху Платно Декор на Работния Плот Дърво Занаят Дъска Рамка За Снимки Декоративен Държач За карт?
  • New

VICASKY Рамка 2 елемента за маслената Живопис Опъната Платно Картини Върху Платно Декор на Работния Плот Дърво Занаят Дъска

BGN 28.64

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ГЕОМЕТРИЧНА РАМКА ЗА КАРТИНИ - Универсален : тези панели могат да бъдат изпълнени, акрил, масло, акварел, темперой, гуашью, леене, аэрографией и други материалиДЪСКА ЗА ПЛАТНОТО на ХУДОЖНИКА - Рамка за картини може да служи за показване на снимки на вашите семейства, за да може да предизвика щастливи спомени, когато я видя.ДЪСКА ЗА РИСУВАНЕ върху ПЛАТНО - проста рамка за рисуване, която ще пасне на повечето предмети от домашния декор.Чудесен подарък за нов дом. МАЛКА холщовая дъска - Добра фоторамка за съхранение на ценни снимки, като деления, пътуване и забавления.ХУДОЖЕСТВЕНОТО ОФОРМЛЕНИЕ на ЛАМПЕРИЯ от дърво - перфектно съчетание на ефективност и качество.Изработен е от архивни материали от най-високо качество, не съдържат киселини.за маслени и акрилни бои, както и всички други бояджийски материали.Списък на опаковки 2 x Рамка за рисуване с маслени бои Характеристики -Цвят : Бял Настолна рамка за снимки - Пот на този прекрасен и незабравим ден всеки път, когато видите снимката на тази дъска за рисуване върху платно. -Проста рамка за рисуване, която ще пасне на повечето предмети от домашния декор.Чудесен титуляр за картини, подарък за нов дом. -Можете да сложите в нея любимите си снимки, за да е добре да я защитава и да запомни рамка за рисуване с маслени бои "ценно време". -Материал : малка холщовая дъска от дърво и смесового лен - Тази рамка в изчистен стил, със сигурност ще зарадва вашите гости и ще се превърне в зашеметяваща, привлекающей внимание, солидна рамка за рисуване. -Той е изработен от материал, предназначен за продължителна употреба вътре Покрасочной дограма.Описание на продукта Цветни холщовые панели са Подходящи за използване в рамката за рисуване с ръце. панел за рисуване с маслени бои Изпълнени с отлично качество на изработката, изглеждат невероятно. бяло платно в рамка-един добър помощник за изготвяне на дома или на улицата.