Сгъваем Фен Great Xuan в китайски стил в стил ретро, Сгъваема, Класически, Мъжки, Ръчно Рисувани, 33 см, Сгъваем Ръчен Фен (Модел: E)
  • New

Сгъваем Фен Great Xuan в китайски стил в стил ретро, Сгъваема, Класически, Мъжки, Ръчно Рисувани, 33 см, Сгъваем Ръчен Фен

BGN 16.60

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лек и сгъваем : лесно може да се сложи в дамска чанта в затворена форма; Сгънат фен за ръце може да доведе до усещане за прохлада в твърде горещо време; лесно за носене в ежедневието ◆ Издръжливост, добро качество.Това е страхотен продукт. ◆ Елегантен ретро сгъваем вентилатор, предназначен за сър. ◆ Добър материал и отлично производство на трайни и практични. ◆ елегантен и лъскав, със силен интериор.Лек и сгъваем : лесно може да се сложи в дамска чанта в затворена форма; Сгънат фен за ръце може да доведе до усещане за прохлада в твърде горещо време; лесно за носене в ежедневието. ◆ Издръжливост, добро качество.Това е страхотен продукт. ◆ Елегантен ретро сгъваем вентилатор, предназначен за сър. ◆ Добър материал и отлично производство на трайни и практични. ◆ елегантен и лъскав, със силен интериор.Широко приложение : Те могат да бъдат добър начин за преодоляване на летните жеги, хубав подарък за изпращане на други, подходящ за провеждане на сватби, годишнини, тържества, дом като декоративен подпори.Обзавеждане на вентилатора : Бамбук фен Материал на повърхността : на хартиен фен Дължина на ребрата : 33 см Съвет : 1. Елегантен ретро сгъваем фен. Добър материал и отлично производство на трайни и практични. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. Поради разликите между различните монитори изображение може да не отразява истинския цвят на продукта. Цената е само за 1 вентилатор, останали в комплекта не са включени.