Шлейка за кучета PHOEPET No Pull, Уникална Цветна Светоотражающая Регулируема Жилетка за кучета с мека Лууз дръжка, Метални скоби за малки кучета среден размер (Розова ра?
  • New

Шлейка за кучета PHOEPET No Pull, Уникална Цветна Светоотражающая Регулируема Жилетка за кучета с мека Лууз дръжка, Метални скоби

BGN 10.83

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ЛЕСНО ВКЛЮЧВАНЕ / ИЗКЛЮЧВАНЕ] Тази система от 3 быстросъемных пряжек елиминира проблема над главата си, която го мразят някои кучетаНЕ е нужно да се рови в кучешки главата.Това позволява така лесно обличане тази система на вашия кожени приятел и я застреля, това е всичко прави сам, без чужда помощ. [По-добър КОНТРОЛ] Да се радвате на тази подплатена дръжка на гърба си, тя помага да се контролира, когато кучето идва за радост на разходка или е на път да скочи и да ухапе.Освен това, е удобно да помага на кучетата да седне в колата. [МНОГО по-безопасно и по-удобно] Дишаща мрежа лигавицата с мека и гъбеста подплата за щенячьей системата предотвратява увреждане, осигуряване на допълнителен комфорт и защита.Отразяваща материал ще е наистина добър, когато се стъмни.Освен това, кучето ще бъде лесно да се нарежат.Този отразяваща материал позволява на водачите дълго време да реагира, че осигурява сигурност на вашето куче!. [ЛЕСНО да се РЕГУЛИРА] Този регулируем колан, снабден с 4 лесно регулируеми презрамки около тялото.Можете да го използвате 2 маточната колана и 2 нагрудных колан, за да създадете идеална за кацане за вашето куче с някои резерви за растеж.Не се притеснявайте за това, че выскользнете или подавитесь.За закупуване на една хубава кучешки системата е от изключително значение за активна почивка на вашето куче.Това помага за запазването на кучето до вас и далеч от всякакъв вид опасности.Куче сбруя PHOEPET no pull ще помогне на вашето куче се избегнат задушаване или други наранявания.Размерът не е ПРЯКО отговаря на породата или теглото на вашия домашен любимец.Моля, измерете кучето си и вижте нашите таблица с размери за най-добрата засаждане, преди да поръчате. (Ако между размерите, изберете по-голям размер. Таблица с размери.XS - Обиколка на врата : 10 "- 12", обиколката на гърдите : 10" - 20".