Комплект екструдер ASHATA за Emilov 3 с пряко задвижване, Подобрен Екструдер с директно задвижване за Ender3 3Pro V2, за CR 10, Двойна прехвърляне на Малък радиус на действие, Точн?
  • New

Комплект екструдер ASHATA за Emilov 3 с пряко задвижване, Подобрен Екструдер с директно задвижване за Ender3 3Pro V2,

BGN 6.56

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Алуминиев Оксид】 : В този экструдере с директно задвижване за 3 D-принтер се използва алуминиев оксид, който е с устойчивост на износване и устойчивост на високи температури 【Точния размер】 : Този екструдер с двойна нащърбена предаването е точния размер, за разположението на отвора, което осигурява по-голямо удобство при инсталиране. 【Точност CNC】 : Този екструдер с малък обсег на действие оборудван закалена инструментална стомана и точни режещи механизми с ЦПУ. 【Силна съвместимост 】 : Този екструдер с директно задвижване подходящ за Emilov 3, На 3 Pro, На 3 V2, CR 10 (не са подходящи директно за CR10 V2, V3), CR 10 S, CR 10 mini, 4 CR 10 S4, CR 10 S5, CR 20, CR 20 Pro. 【Лек】 : Благодарение на гъвкавост алуминиевия дизайн този екструдер с директно задвижване за 3 D-принтер лесно да се замени. 【Алуминиев Оксид】 : В този экструдере с директно задвижване за 3 D-принтер се използва алуминиев оксид, който е с устойчивост на износване и устойчивост на високи температури. 【Точния размер】 : Този екструдер с двойна нащърбена предаването е точния размер, за разположението на отвора, което осигурява по-голямо удобство при инсталиране. 【Точност CNC】 : Този екструдер с малък обсег на действие оборудван закалена инструментална стомана и точни режещи механизми с ЦПУ. 【Силна съвместимост 】 : Този екструдер с директно задвижване подходящ за Emilov 3, На 3 Pro, На 3 V2, CR 10 (не са подходящи директно за CR10 V2, V3), CR 10 S, CR 10 mini, 4 CR 10 S4, CR 10 S5, CR 20, CR 20 Pro. 【Лек】 : Благодарение на гъвкавост алуминиевия дизайн този екструдер с директно задвижване за 3 D-принтер лесно да се замени. Алуминиев Оксид : В този экструдере с директно задвижване за 3 D-принтер се използва алуминиев оксид, който е износостойким и термостойким. Точният размер : Този екструдер с двойна нащърбена предаването е точния размер, за разположението на отвора, което осигурява по-голямо удобство при инсталиране.

Item Type:
3D Printer Direct Drive Extruder
Material:
Aluminium Oxide
Applicable model:
For Ender 3, Ender 3 Pro, Ender 3 V2, CR 10 (Will NOT directly fit CR10 V2, V3), CR 10S, CR 10 mini, 4CR 10 S4, CR 10 S5, CR 20, CR 20 Pro.
Package List:
1 x Extruder Installation Plate:
1 x Extruder Pressure Lever:
1 x Extruder Rotating Shaft:
1 x Extruder:
1 x Throat:
1 x Needle Bearing:
1 x Spring:
1 x Plastic Washer:
1 x Motor Extension Cable:
1 x Nozzle:
1 x Plastic Jack Catch:
1 x Jack Catch Clamping Piece:
2 x Hex Wrench:
5 x Cable Ties:
8 x Washer:
19 x Screw:
4 x Nut: