Andy ' s Orchids 3 бр. Машинка за Кожичките, Тласкач за Кожичките, Ножица за нокти, Ножица за Рязане на нокти, Нокти Ножици за нокти, Инструменти За Премахване на Мъртвата ко?
  • New

Andy ' s Orchids 3 бр. Машинка за Кожичките, Тласкач за Кожичките, Ножица за нокти, Ножица за Рязане на нокти, Нокти Ножици за

BGN 5.92

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Този набор от маникюрных инструменти включва в себе си три предмета от неръждаема стомана приятно розов цвят. Инструменти са предназначени за точно рязане и отодвигания кожичките, както и резитба на мъртвата кожа и висящи нокти. Наставка-тласкач за кожичките с две дюзи с различен размер, е универсална за различни по форма и размер на ноктите. Инструменти за лесно стерилизуются чрез потапяне само 1/4 рязане гъба в разтвор. Са подходящи както за професионална, така и за домашна употреба, тези инструменти ще ви помогнат да всеки път да се търси перфектната красива на вид!.Чисто нов и високо качество!Тип : Инструмент за маникюр Размер : както е показано на фигура Цвят : розов Материал : неръждаема стомана Помещение включва : 3 бр. инструмент за маникюр, Обърнете внимание : 1. Моля се допуска грешка в 2-3% от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог. Цветовете могат да се различават в зависимост от езика разлика, моля, разберете.